به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مجید حبیبی کارشناس زراعت مرکز جهاد کشاورزی سیدان، گفت: ذرت شیرین در تناوب با گندم در اواخر تیر ماه کشت میشود و در اواخر مهرماه نیز برداشت میشود.
او با اشاره به اینکه ذرت شیرین به صورت دست چین برداشت میشود، تصریح کرد: این محصول با چرخش ناگهانی به سمت پایین بدون شکستن ساقه اصلی برداشت میشود. عدم صدمه به ساقه اصلی باعث میشود سایر ذرتها به نمو ادامه داده و برداشت چند روز دیگر ادامه داشته باشد.
حبیبی بیان کرد: میزان بذر مصرفی برای کشت حدود ۳۵ کیلو گرم در هکتار و با دستگاه ردیف کار کشت میشود.
کارشناس زراعت مرکز جهاد کشاورزی سیدان در خصوص نحوه آبیاری این مزرعه نیز یادآور شد: در راستای مصرف بهینه آب، آبیاری مزارع به صورت قطرهای (تیپی) انجام میشود.
این کارشناس با بیان اینکه طول دوره رشد این گیاه حدود ۹۵ تا ۱۰۰ روز است، افزود: محصول تولیدی جهت فراوری و تهیه کنسرو به کارخانههای صنایع تبدیلی کنسرو سازی به استانهای تهران وخراسان رضوی حمل و بارگیری میشود.
انتهای پیام/م