سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات این نوع از کلاهبرداری، گفت: کلاهبرداران پیامکی را با عنوان « تلفن همراه شما رجیستر نشده است» برای شهروندان ارسال میکنند.
وی افزود: کاربران پس از دریافت پیامک فیشینگ کاران به صفحات جعلی هدایت میشوند و برای رجیستر شدن تلفن همراه خود اقدام به ثبت نام در سایتهای جعلی میکنند.
سرهنگ کاظمی تصریح کرد: پس از انجام ثبت نام کاربران متوجه کلاهبرداری از خود شده و در این لحظه حساب بانکیشان تخلیه میشود.
بیشتر بخوانید: هشدار پلیس فتا نسبت به قمارهای اینترنتی/ سایتهای شرط بندی مسدود و کاربران مجازات میشوند
وی افزود: شهروندان در ابتدا متوجه نوع کلاهبرداری خود نشدند و با مراجعه به پلیس و با اعلام شکایت مدعی شدند که حساب بانکیشان به سرقت رفته است، پس از بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که افراد در دام فیشینگ کاران افتادهاند و از آنها کلاهبرداری شده است.
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: پروندههای زیادی در این خصوص به پلیس فتا ارجاع شد و در حال حاضر بررسی این پروندهها در دست اقدام است.
در همین رابطه سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: در این روش افراد کلاهبردار با ارسال پیامکی به تلفن همراه هموطنان مبنی بر اجرای طرح رجیستری و یا ارسال پیامک اخطار مبنی بر عدم اجرای این طرح، متقاضیان را به صفحات جعلی موسوم به فیشینگ هدایت کرده و با سرقت اطلاعات کارت بانکی طعمههای خود نسبت به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی آنان اقدام میکنند.
این مقام مسئول به شهروندان هشدار داد: به هیچ عنوان فریب این گونه تبلیغات دروغین را نخورند و همواره به منشأ ارسال پیامکهای خود توجه کنند و اخبار رسمی و موثق را از پایگاههای معتبر خبری نظیر رسانه ملی و خبرگزاریهای مجاز داخل کشور پیگیری کنند.
با توجه به صحبتهای مقامات انتظامی، مسافرانی که این گونه تلفن همراهها را تهیه کردهاند، باید مراقب این گونه فیشینگها از طریق سایتها و صفحات جعلی باشند، چراکه این از نمونه مواردی است که مجرمان سایبری از عدم آگاهی کافی کاربران فضای مجازی سوءاستفاده کرده و موجودی حساب آنها را به سرقت میبرند.
انتهای پیام/