به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، سید رجب موسوی مسئول نمایندگی
غله و خدمات بازرگانی در شهرستان جویبار با اشاره به اینکه
خبازان جویبار آموزش ارتقای کیفیت دیدند، گفت: در این دوره آموزشی نانوایان با راهکارهای بهبود کیفیت نان، مشکلات و معضلات تولید نان بی کیفیت و سایر موضوعات مربوطه آشنا شدند.
او با اشاره به سرانه مصرف بالای نان در سفره ایرانیان و نقش آن در تامین انرژی و ریزمغذیهای مورد نیاز مصرف کنندگان افزود:تولید نان باکیفیت جهت حفظ و ارتقای
سلامت مردم مهم و اساسی است.
موسوی گفت: آشنایی با کنترل کیفیت مواد اولیه نانوایی و شیوه صحیح انبارش و نگهداری آنها، نحوه مناسب خمیر گیری و تخمیر و عمل آوری خمیر، لزوم بکارگیری تجهیزات نانوایی استاندارد و عوامل موثر بر پخت نان، موازین و قوانین بهداشتی شامل
بهداشت فردی و محیطی و قوانین و مقررات نظام صنفی (مانند ساعات کار، ایام تعطیل، وزن چانه) از جمله سر فصلهای مورد بحث بوده است.
در پایان نانوایان عزیز به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود پرداخته و پس از پرسش و پاسخ این دوره آموزشی به اتمام رسید.
این دوره آموزشی توسط میثم نقوی مشاور مدیر کل غله و
خدمات بازرگانی مازندران در بهبود کیفیت گندم و آرد برگزار گردید.
انتهای پیام/س
دوره آموزشی نانوایان جویباری