فرشته فهمیده ، خواهر شهید محمد حسین فهمیده و معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: محمدحسین ۱۶ اردیبهشت سال ۴۶ به دنیا آمد ،روز تولدش مصادف بود با سوم محرم. چون در محرم به دنیا آمده بود نامش را حسین گذاشتیم.
او افزود:محمدحسین درس خوان بود و از آنجایی که پسر پرشر و شوری بود دو دفعه با دست بردن در شناسنامهاش خواسته بود که به خرمشهر برود تا با دیگر همرزمان مانع از سقوط این شهر شوند.
معاون پرورشی فرهنگی اداره کل آموزش وپرورش گفت: او زیاد قرآن میخواند، به مسجد میرفت و در عزاداریهای حسینی حضور پرشور داشت. آن زمان در قم زندگی میکردیم و با وجود سن کمش، خستگیناپذیر بود و در اغلب فعالیتهای مذهبی محلهمان شرکت میکرد. این فعالیتها را پس از مهاجرت به کرج نیز با همان جدیت و پشتکار ادامه داد تا اینکه واقعه شهادت او پیش آمد.
فرشته فهمیده گفت:عشق او به رهبری ویژگی شاخصش بود. همیشه میگفت که وقتی آقا مسئلهای را امر میکنند دوست دارم اولین بسیجی باشم که به فرمان ایشان لبیک میگویم.
او افزود:با وجود سن کم تمام نوارهای سخنرانیهای امام (ره) را به دقت گوش میکرد و روی کاغذ مینوشت و با تکثیر آن سخنان، آنها را در میان مردم پخش میکرد. فضای قم برای فعالیتهای انقلابی او مساعد بود و با مهاجرت خانواده به کرج به دلیل جو حاکم بر محلات و شهر انجام کارهای انقلابی بسیار کاهش یافت، اما محمدحسین از هیچ کوششی برای مجاب ساختن همسن و سالانش برای انجام فعالیتهای انقلابی فروگذار نمیکرد. او جسور و بیباک بود و به همین خاطر در سن نوجوانی در جریان تسخیر لانه جاسوسی حضور یافت و حتی بر بالای دیوار سفارت آمریکا رفت.
خواهر شهید محمد حسین فهمیده گفت:مدتی به بهانه دستفروشی به تهران میرفت. او دستفروشی را بهانه کرده بود تا به تهران و پارک چیتگر برود و آنجا آخرین اعلامیههای امام (ره) را برای توزیع تحویل بگیرد. بعضی میگفتند در زمان برپایی هیئتهای عزاداری محرم و صفر وقتی چراغها خاموش میشد تا مردم به عزاداری بپردازند، پس از روشن شدن چراغها در دستانشان اعلامیههایی را مشاهده میکردند، اعلامیههایی که هیچکس هم خبردار نمیشد پخش آنها کار محمدحسین بود.
معاون پرورشی فرهنگی آموزش وپرورش البرز درادامه گفت: برای حضور به عملیاتی در خرمشهر بسیار علاقهمند و پیگیر بود و در آن عملیات دوست صمیمیاش محمدرضا شمس شهید شد . محمد حسین نیز درسیزده سالگی به خود نارنجک بست و به زیر تانک دشمن رفت. این اقدام او سبب شد تا دشمن کمی در پیشروی دچار وقفه شود. سپس جسد نیمهسوخته او را به ما تحویل دادند که با احترام و شکوه فراوانی چند روز پس از شهادتش در قطعه ۲۴ بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
فرشته فهمیده گفت:امام خمینی در پیامی که برای ملت ایران فرستاد در باره این شهید فرمود: رهبر ما آن طفل دوازده ساله اى است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید. به این ترتیب و با این کلمات، حسین و فداکاری و شجاعت او جاودانه شد.
بقایای پیکر شهید حسین فهمیده در بهشت زهرا، قطعه ۲۴، ردیف ۴۴، شماره ۱۱، به خاک سپرده شده است.
انتهای پیام/ش