زهرا امام روانشناس و مشاور در گفتوگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بی میلی زوجین برای فرزند آوری اظهار کرد: دلایل زیادی برای بی میلی زوجین برای بچه دار شدن وجود دارد که در این میان میتوان به شاغل بودن زنان اشاره کرد، چراکه با خود میگویند وقتی برای بارداری و تربیت فرزند ندارند.
این روانشناس بیان کرد: از دیگر دلایل بچه دار نشدن زوجین آن است که قشر متوسط شرایط مالی خوبی ندارند و همچنین چشم و هم چشمیها در فضای مجازی به بی میل شدن افراد برای بچه دار شدن دامن میزند.
وی گفت: سن ازدواج به دلیل شرایط اقتصادی بالا رفته است و دختران و پسران تمایلی به ازدواج در سنین پایینتر ندارند و معتقدند باید شرایط مالی خوبی داشته باشند تا تن به ازدواج دهند.
امام بیان کرد: رقابت و چشم و هم چشمی در بعضی از خانوادهها، مشاهده تولدها و جشنهای آنچنانی، صرف هزینههای زیاد برای عمل سزارین و برگزاری جشنهای تولد بعد از به دنیا آمدن کودک در بیمارستان باعث میشود زوجهای جوان که جزء قشر متوسط جامعه هستند دیگر میلی به بچه دار شدن نداشته باشند.
این روانشناس افزود: مشاهده عکسهای لاکچری مربوط به جشنهای تولد در فضای مجازی فضای ناامنی را برای خانوادههای قشر متوسط ایجاد میکند، به گونهای که در برخی از موارد بین زوجین تنش ایجاد میشود.
وی افزود: افراد علاقه دارند که زندگی خود را در فضای مجازی به نمایش گذارند، اما بچه دار شدن یک هدیه از طرف خداوند پس از ازدواج به زوجین است، اما برخی از آنها با به نمایش گذاشتن تصاویر لاکچری از تولد کودکشان موجب بروز مشکلات فراوان در زندگی زوجین قشر متوسط میشوند.
امام با بیان اینکه غرق شدن در افکار چشم و هم چشمی باعث میشود پدر و مادر از نقش خود که تربیت کودک است غافل شوند، ادامه داد: والدین باید بستری را فراهم کنند که نوزاد بتواند رشد کند، اما رقابت و چشم و هم چشمی باعث میشود افرادی که از نظر مالی در جایگاه مناسبی نیستند بچه دار شدن خود را به تعویق بیندازند که همین اختلاف سنی بین کودک و والدین اثرات منفی به همراه دارد.
بیشتر بخوانید: علائم افسردگی پس از زایمان چیست؟
این روانشناس گفت: اینکه خانوادهها در سطح بالای اقتصادی هستند خوشایند است، اما به نمایش گذاشتن قدرت مالی به دیگران کار اشتباهی است و باید ملاحظه قشر متوسط را کنند.
وی افزود: به دنیا آمدن کودک علاوه بر شیرینیهای خود احساس مسئولیت پدر و مادر را بالا میبرد و باید امکانات لازم را برای تربیت کودک فراهم کنند، چراکه تنها مسائل مالی مهم نیست، بلکه فضای عاطفی مناسب باید برای کودک ایجاد شود.
این روانشناس گفت: گاهی فرزندان را فقط از نظر مالی تأمین میکنیم، اما نیازهای عاطفی آنها را نمیشناسیم و در نتیجه کودکی پر از استرس تربیت میکنیم و نگرانیهای خود را به او منتقل میکنیم.
امام با اشاره به اینکه یکی از نیازهای اساسی کودکان نیاز به عاطفه و رشد در فضای عاطفی و امن است، گفت: برگزاری مراسمها و جشنهای تولد خاص به مخاطب القاء میکند برای بچه دار شدن باید هزینههای هنگفتی پرداخت کنیم و شاهد هستیم وقتی در زندگیهای تجملاتی کودکانمان را پرورش میدهیم کودکانی با اعتماد به نفس پایین داریم.
این روانشناس خاطرنشان کرد: والدین سعی کنید قبل از بچه دار شدن هدفهای خود را مشخص کنید و به نیازهای عاطفی و روانی فرزند علاوه بر نیاز مالی توجه داشته باشید.
انتهای پیام/
درضمن با کدام پول کدام درامد برای تامین هزینه دو تاش هزاران گرفتاری داریم
صحبها وقتی گذرمون به بانک میخوره یه نفرداره کار میکنه 20 نفر دارن دورخودشون می چرخند
خدا خودش به داد دل ما جوونا برسه
قابل توجه آقای کارشناس: 1- شرایط بد اقتصادی 2- بیکاری 3- نازایی (که الان همه گیر شده و علتش معلوم نیست) 4- عدم تمایل به ازدواج در سنین پایین به هزار و یک دلیل ... و دهها دلیل دیگه ....
واقعا گرونی بیداد میکنه علتش فقط بی پولیه...
از آن وقتی حدود یکسال ونیم که خدا بچه سوم رو به من داد
با اضافه کار کمتر و بدون شیفت شب زندگی شادتر و بهتری دارم.دقیقا مانند یک معجزه
.من خودم یک بچه ۱۲ساله دارم که دارم با زور شکمشو سیر میکنم.حالا با این شرایط گرونی اگه یک بچه دیگه بخاد به خانواده اضافه بشه.چطوری بتونم از پس مخارجش بربیام.یا باید برم دزدی کنم یا باید برم قاچاق فروشی کنم.
بنظرم بهترین تصمیمی که یک پدر و مادر کم بضاعت و بی بضاعت میتونن بگیرن اینه که به یک بچه بسنده کنن
نمی موندم برو خدا رو شکر کنبرادر
تولد لاکچری سیخی چند اصلا بی زبون تو این سه سال یه کیک تولد کوچیک هم نتونستم واسش بگیرم
اصلا نمیدونه تولد چی هست....
ما اصلا نمیخواییم لاکچری باشیم ولی داشتن یه زندگی معمولی که تو حسرت خوردن گوشت و چیزهای پیش پا افتاده باشیم به چه درد میخوره
این حق ما مردم ایران نیست که زندگی این مدلی داشته باشیم...
یعنی نفت هم داریم.....
بیکاری .
بیجایی .
نداشتن .
از همه مهمتر .
بی عرضگی
بی میلی جوانان مجرد به ازدواج در این زمانه چیست؟ اصلن با این اوضاع میشه ازدواج کرد؟
گناه داره بچه بیاد در فقرو بدبختی دست و پا بزنه و ما نتونیم براش کاری بکنیم، پس کلا بچه نیاریم بهتره
یا علی
مردم پول نون ندارن
هیچ کاری به کسایی که اهل لاکچری زندگی کردن و لاکچری بازی هستن ندارم، خودمو میگم.
با این همه تلاش برای زندگی و گذران امور، دقیقا با صرفه جویی کامل و تمام، با کلی مشکلات دارم دست و پنجه نرم میکنم، از پرداخت اقساط وامها گرفته تا پاس کردن بدهی های بازار و مردم...
چطور با این همه مشکل اقتصادی و درگیری فکری میتونم به داشتن بچه فکر کنم؟ چطور باید آینده بچه ام رو تامین و تضمین کنم؟
گرونی پوشک،سونوگرافی، هزینه بیمارستان و... کلا گرونی
از بین رفتن زیبایی زنان
نبود امید برای زندگی خود و آینده تاریک بچه
و...
تو منجلاب اقتصادی گیرکردم
بچه هم بیارم بندازم توش
ظاهرا تو این مملکت زندگی نمیکنن ایشون
مالی کاری فکری ریالی ذهنی امکاناتی آینده نگری قدرتی زنی تلاطم تشویش توهم
علت بی میلی زوجین برای فرزندآوری چیست؟ فقط ضعف در ایمان الهی و بی ایمانیست اول باید بدانند اهداف الهی از ازدواج چیست هرگاه اهداف الهی خداوند جل جلاله را بر اهداف خودمان اولویت اول دانستیم آن وقت مشکلات حل می شود متاسفانه در جامعه امروز اهداف خودمان را اولویت اول قرار داده ایم و خرد و عقل خودمان را برتر قرار داده ایم برای همین است که مداوم به مشکل می خوریم اگر توکل داشتیم حتما ایمان هم داشتیم ازدواج فقط برای لذات زود گذر از جنس مقابل بردن نیست اهداف والاتری دارد که انشاءالله به آن دست یابیم خرد خداوند را بر خرد خودمان برتر و اولویتهای اول قرار دهیم همیشه با محاسبات ما که می گوییم دو دوتا چهارتا نیست محاسبات خداوند جل جلاله با ما انسانها فرق میکند صهو خداوند می گوید دو دوتا می شود هزاران کرور آیا می تتونی بگی نه منطقی نیست به خداوند جل جلاله اون وقت خداوند هم در جوابتون می فرماید ما اراده کردیم گفتیم موجود باش و در کمتر از لحظه ایی موجود شد . هرآنکس که دندان دهد نان دهد فوضولیم موقوف چونو چرا و دلیل و علتم یه ما انسانهای ناقص العقل ربطی نداره وقتی توکل کردی باقیشو خودش با اراده خودش درست می کنه یا نمی کنه . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
در تهران دنبال رهن خونه بودم ميگفتن بچه داری من گفتم نه کنجکاو شدم دیدم معمولا خونه به آدمهای بچه دار نمی دن!!
البته خونه اینقدر رفته بالا که بنده پارسال خونه 60متری بود الان 35متر. جای خودم نیست، بچه رو کجا باید گذاشت و هزاران مشکلات دیگر..
بچه هام فرشته ان بخدا ولی پشیمونم متاسفانه....
اما توقع داریم قانون اساسی رو اجرا کنه شامل:
آموزش باکیفیت و رایگان
نظام درمانی رایگان
حق مسکن هر شهروند
حداقل حقوق در دانمارک ساعتی ۱۲۰ کرون هست که کفاف زندگی برای یک خانوار چهار نفره رو میده.
خیلی از پناهنده ها هم با همون حقوق kontanthjelp دولت که تقریبا ۸۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰کرون در ماه هست دارن گذران زندگی میکنند و پس انداز هم به ایران میفرستند
چرا داری خود زنی میکنی ؟؟؟
امثال تو با اون افکار .....ت باعث شدین این کشور هیچ وقت پیشرفت نکنه و درجا بزنه... چون فکرت بسته است و نهایت آرامش و آسایش رو تو اینی که داری میبینی...