به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد تقیزاده رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در صنعت نساجی و پارچه در سالهای دور اصفهان در رتبه نخست دنیا قرار داشته و بیش از ۸ کارخانه بسیار توانمند در اصفهان در حال فعالیت بودهاند و حتی پوشش سایر کشورها را نیز تأمین میکردیم.
او تصریح کرد: متأسفانه با ورود تکنولوژی، بسیاری از فعالیتهای صنعتی در کشور ایران به فراموشی سپرده شد. زمانی که با یکدیگر متحد شویم و یکپارچگی در بخشهای مختلف پوشاک و پارچه به وجود آید قطعاً در این زمینه پیشرفت خواهیم کرد.
رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان با اشاره به اینکه تولید محتوا و ایدهها باید از طراحان و تولیدکنندگان پارچه خواسته شود تا با توجه به نیازسنجی، تولید پارچه حاصل گردد، خاطرنشان کرد: باید با تولید محتوای خوب و نیازسنجی مناسب از تولیدکنندگان پارچه به سمتی پیش رویم که طراحی مد و لباس نیز از کشور ایران به سایر کشورها گسترش پیدا کند.
او گفت: به عنوان مثال کلیه لباس نظامیان عراق و کلیه لباسهای بخش بیمارستانی کشور در اصفهان تولید میشود و باید به سمتی پیش رویم که لباس و پوشش کشورمان را خودمان طراحی کنیم.
تقی زاده در بخش دیگری از سخنانش به موضوع واردات پارچه از سایر کشورها اشاره و بیان کرد: تنها در پارچههای پوششی بانوان ورود پارچه به کشور صورت میگیرد، اما در سایر بخشها پارچه به صورت انحصاری در کشور تولید میشود.
او درباره تولید محتوا نیز بیان کرد: تولید محتوا باید از یک مرکز علمی ایجاد شود و پس از ایدهپردازی، در جامعه احساس نیاز میشود و پس از آن به تولید مواد اولیه، تولید پارچه و طراحی نیازمندیم. همچنین همبستگی میان اتحادیهها به نوعی در حال شکلگیری است و اگر تولید محتوا در سطح بالایی باشد آنگاه تولیدکنندگان به دنبال طرحها میآیند.
انتهای پیام/م