به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، سرپرست اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در این طرح احیای جنگل های استان چهار هزار و ۶۰۰ هکتار از جنگلها با استفاده از کاشت بذر گونههای جنگلی غنی سازی و ۴۰۰ هکتار دیگر که دچار بیماری خشکیدگی شده بود با استفاده از هدایت آبهای روان اصلاح خواهد شد.
مصطفی خلفی بیان کرد:
جنگلهای استان با استفاده از بذر گونههای جنگلی مانند
بلوط، بادام، بنه و ارژن غنی سازی میشود.
او گفت: بیش از۴۲ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرحها هزینه خواهد شد.
خلفی عنوان کرد: اصلاح
جنگلهای بلوط مناطق بوستان و شلالدون در باشت، و غنی سازی جنگلهای شاه بهرام، لیشتر، دیل، پربالی، سپیدار، تنگ تامرادی، زیلایی و سرگچینه از مهمترین این طرح هاست.
سرپرست اداره جنگلداری و جنگل کاری اداره کل
منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد:طرحهای احیای جنگلهای استان با مشارکت تشکلهای مردم نهاد طبیعت دوست مورد تائید اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد اجرا میشود.
او اظهار داشت: این طرحها افزون بر احیای جنگلها به عنوان ثروت ملی باعث درآمدزایی برای بهره برداران نیز میشود.
خلفی با اشاره به نقش جنگلها و مراتع در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع انسانی گفت: کاهش آلایندگیهای زیست محیطی، بهره برداری به عنوان
گردشگری و اجرای طرحهای اقتصادی نظیر گیاهان دارویی از حداقل مزایای این گنجینههای خدادادی است که باعث شده دولت در سالهای اخیر توجه خاصی به احیای عرصههای طبیعی داشته باشد.
جنگلهای استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استانهای حوزه زاگرس به دلایلی مانند خشکسالی، آتش سوزی و عواملی مانند قاچاق چوب در معرض تخریب قرار گرفته است. رفته است.
تابستان امسال۶۷۵ هکتاراز جنگلها و مراتع کهگیلویه و بویراحمد در آتش سوخت.
هم اکنون ۷۴ قرقبان کار صیانت از یک و میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار از عرصههای طبیعی کهگیلویه و بویراحمد را به عهده دارند.
کارشناسان منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد میگویند: این استان رویشگاه بیش از ۲ هزار گونه گیاهی است که از این تعداد ۴۵۰ گونه آن دارویی است.
انتهای پیام/غ
احیای جنگل های بلوط استان