رئیس تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی ‌اصفهان گفت:فضای مجازی فرصت مناسبی است تا با برگزاری هیئت مجازی و هنرهای موجود این فرصت را از دست ندهیم و با حضور فعال در فضای مجازی مخاطبان خود را از بوی عطرآگین فضای معنوی ماه رمضان بهره مند کنیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت الاسلام حسن بابایی رئیس تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به برنامه‌های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: بی‌تردید امسال با شرایط موجود، ماه مبارک رمضان حال و هوای متفاوتی دارد و در این شرایط برگزاری هر گونه برنامه که باعث تجمع افراد شود می‌تواند به ادامه‌دار شدن وضعیت زنجیره کرونا کمک کند. از این رو همانطور که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی‌شان فرمودند که فرصت فضای مجازی را باید دریافت ما می‌توانیم از ظرفیت‌های فضای مجازی برای ارتباط با محیط‌های معنوی استفاده کنیم.

او افزود: مجموعه‌های متخصص حوزه رسانه، فضای مجازی و فناوری اطلاعات باید اپلیکیشن‌ها و محصولاتی در این زمینه تولید کنند که در این ماه برای انجام اعمال مذهبی و دینی مورد استفاده مردم قرار بگیرد.

رئیس تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان در خصوص فعالیت مبلغان گفت: شرایط موجود امکان برگزاری همایش طلایه داران تبلیغ و مراسم سنتی و معنوی اعزام مبلغ به صورت رسمی را نمی‌دهد، اما با روش نوین مبلغ مجازی و طرح «از منبر تا ممبر» ان‌شالله بتوانیم به وظیفه و تکلیف تبلیغی خود در محیط شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی موفق عمل کنیم.

او ادامه داد: برپایی محافل قرآن در منازل و تشکیل کانون‌های قرآنی در بلوک‌های مسکونی را باید جدی بگیریم، موسسات و مراکز قرآنی نباید تنها تشخص تابلویی در جایی پیدا کنند، بلکه به محلات بروند؛ از این رو از مربیان و مدیران مراکز قرآنی خواسته شده تا کسانی که توان تدریس تفسیر دارند تفسیر را وارد حوزه شبکه‌های پیام رسان کنند، اهل منبر نیمی از سخنرانی مجازی خود را به بیان آیات قرآن اختصاص دهند.

حجت الاسلام بابایی با تاکید بر اینکه در همه روزنامه‌ها و مجلات ستونی برای فهم گوشه‌ای از آیات قرآن اختصاص یابد، خاطر نشان کرد: از قصه‌ها و آیات کوتاه با هنر و نمایش و یا از مثال‌های قرآن با امکانات هنری در فضای مجازی بهره گیریم و موضوعاتی که برای همه مردم مورد نیاز است از قرآن استخراج شود، اگر از تاریخ می‌گوییم حوادث تاریخی قرآن را در اولویت قرار دهیم واگر از اخلاق می‌گوییم آیات اخلاقی قرآن را مطرح کنیم.

او با اشاره به برنامه مداحان و ذاکران اهل بیت علیهم السلام که از حضور و برگزاری جلسات با صفای دعای افتتاح، ابوحمزه ثمالی و جلسات ذکر محروم هستند، گفت: فضای مجازی فرصت مناسبی است تا با برگزاری هیئت مجازی و هنر‌های موجود این فرصت را از دست ندهیم و با حضور فعال در فضای مجازی مخاطبان خود را از بوی عطرآگین فضای معنوی ماه رمضان بهره‌مند کنیم، همچنین اعزام مداح به مجالس مذهبی خانگی با حداکثر پنج مخاطب در برنامه‌های امسال پیش‌بینی شده است.

رئیس تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان یکی از نتایج فعالیت مساجد و هیئت‌های مذهبی را شبکه سازی و جریان‎‌سازی در جامعه اسلامی دانست و افزود: هیئت‌های مذهبی کانون‌های اسلامی برای شکل دادن به اجتماعات مردمی بر محور خداوند و اهل بیت (ع) هستند که از آن‌ها می‌توان برای انسان سازی، بصیرت آفرینی و بسترسازی به منظور ایجاد تمدن اسلامی، بهره گرفت. ماه رمضان امسال وظیفه هیئات مذهبی را چندین برابر می‌کند و مدیران هیئات مذهبی با آشنایی به وظایف خود نسبت به رزمایش مواسات، طرح کریمانه، افطاری ساده برای نیازمندان، توزیع بسته‌های معیشتی دلسورانه به میدان خواهند آمد و این ماه را به یاد ماندهی می‌کنند.

او یادآور شد: با توجه به فراهم نبودن شرایط برای برگزاری مراسم‌های مذهبی و دینی مختلف و به ویژه اطعام مرسوم ماه رمضان، افرادی که هر سال در این ماه نذر خود را در قالب کمک به مجالس و محافل دینی و هیئت‌ها یا برپایی سفره‌های افطار برای بستگان یا اطرافیان خود برگزار می‌کردند، امسال می‌توانند هزینه‌ها را به امور خیریه و کمک به نیازمندان و به ویژه اقشار کم‌درآمدی که این روز‌ها شرایط اقتصادی مناسبی ندارند اختصاص دهند.

حجت الاسلام بابایی برنامه‌های دارالقرآن مجازی، کلید بهشت، احکام آنلاین، عقاید، پیام بلاغ، رنگین کمان برای کودکان، برنامه ۲۰، رزمایش مواسات و شبکه تبلیغ را از جمله برنامه‌های در نظر گرفته در فضای مجازی برشمرد و گفت: کرونا با تمام دشواری‌ها و تلخی‌هایی که دارد، فرصت‌هایی را هم ایجاد کرده که اگر از آن‌ها به درستی استفاده شود، می‌توانند آغازی برای نهادینه شدن برخی رفتار‌های درست اجتماعی باشند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.