به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، صادقی دادستان کرمانشاه ضمن گرامیداشت دهه وقف به کلیه دست اندکاران این عرصه، این دهه را فرصتی دانست تا آثار و برکات و در عین حال چالشهای پیش روی این سنت الهی مورد توجه بزرگان و نخبگان و خیرین جامعه قرار گیرد تا زمینههای لازم اداری اجرایی مطمئن در قالب برنامههای جامع برای رشد و گسترش و حمایت از مجموعهای که به تعبیر مقام معظم رهبری یک نهاد ممتاز دینی است فراهم آید.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه یکی از وظایف دستگاه قضا صیانت از حقوق عمومی است از برخورد دستگاه قضایی با متجاوزین به حقوق موقوفات خبر داد.
او با اشاره کارکردهای وقف تاکید کرد بسیاری از معضلاتی که در زمینههای مختلف گریبانگیر مردم جامعه است تنها به وسیله دولت و دستگاههای اجرایی قابل حل نبوده و مشارکت و معاضدت خود مردم است که معضلات را از سر راه رشد و توسعه آن جامعه بر خواهد داشت.
صادقی بیان کرد: وقف نهادی است که از طریق آن میتوان بخش قابل توجهی از مشکلات و تنگناهای جامعه را شناخت و اموال و داراییهای افراد نیکوکار را داوطلبانه در جهت رفع آنها به کار بست. بهره مندی ازظرفیت نهاد وقف در زمینه کنترل آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی خانوادههای زندانیان، همکاری با مرکز مراقبتهای پس از خروج زندان، فراهم سازی زمینه اشتغال برای زندانیان آزاد شده، حمایت از بزه دیدگان، آموزش زوجین و افزایش مهارتهای زندگی از جمله این موارد است.
او گفت: از این رو تلاش برای ترویج آن نباید تنها منحصر به دهه وقف باشد و دستگاههای فرهنگی و تبلیغی ضمن آگاهی رسانی و فرهنگ سازی در این راستا؛ نیازهای واقعی و روز جامعه را در مسیر نیات خیرخواهانه واقفان نیکوکار و مردم خیراندیش قرار دهند.
تعامل قضایی با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه، مدیر کل اوقاف و امور خیریه و معاونین در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه برگزار شد و در پایان پروندههای قضایی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.
انتهای پیام/ز