به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمد باقر محمدی لائینی سال ۱۳۳۲ در خانوادهای روحانی متولد شد پدرش آیت الله حسین محمدی لائینی از روحانیون برجسته منطقه و نماینده دور اول و دوم مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه نکا بود.
محمد باقر لائینی تا ۱۲ سالگی در محیط خانواده و حوزههای کوهستان و لائی به تحصیل علوم دینی پرداخت و سپس برای ادامه تحصیلات به حوزه علمیه قم رفت و دروس فقه و خارج را در محضر اساتیدی نظیر آیات عظام میرزاهاشم آملی، موسوی تبریزی، فاضل لنکرانی و مصباح یزدی فرا گرفت.
با شروع انقلاب اسلامی علاوه بر حضور در راهپیماییهای قم و نکا در بیت آیت الله لائینی که مرکز فعالیتهای انقلابی مردم نکا و منطقه بود در تهیه و توزیع اطلاعیههای حضرت امام خمینی (ره) و سازماندهی اعتراضات مردمی حضور فعالی داشت و پس از انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی بصورت متناوب در مناطق عملیاتی پاوه، سردشت، قصرشیرین، سرپل ذهاب، پیرانشهر، اهواز و فاو شرکت کرد.
پس از بازگشایی دانشگاهها در سال ۱۳۶۱ همزمان با ادامه تحصیل در حوزه علیمه قم، کرسی تدریس معارف اسلامی، اخلاق و تاریخ اسلام را در دانشگاههای تهران، صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی مازندران به عهده گرفت و از سال ۷۵ تا ۸۲ مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بود.
در سال ۱۳۷۲ پس از وفات پدرش آیت الله محمدی لائینی، به درخواست مردم نکا به زادگاهش مراجعت کرد و علاوه بر اداره مسجد و حوزه به مراجعات مردمی و حل و فصل امور پرداخت تا اینکه در مهر ماه ۱۳۷۵ به عنوان امام جمعه شهرستان نکا انتخاب شد.
ریاست هیئت نظارت و بازرسی انتخابات در استان و تالیف کتب و رسالههایی نظیر نگرشی به تصوف، معیارها و عوامل تمدن از نظر قرآن کریم، مادی و مجرد و کتاب استعدادهای زن از جمله فعالیتهای سیاسی، علمی و فرهنگی محمد باقر محمدی لائینی است.
محمد باقر محمدی لائینی چهار فرزند دارد که دو پسر او بعد از گرفتن دیپلم در حوزههای علمی کشور به تحصیل علوم دینی مشغول هستند.
انتهای پیام/س