به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: بر اساس ضوابط سازمان غذا و دارو برچسب گذاریهای روی محصولات تولید داخل و وارداتی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی لازم و ضروری است.
براتی زاده شماره پروانه بهداشتی ساخت برای محصولات تولید داخل و برچسب اصالت و سلامت کالا برای محصولات وارداتی را مهمترین اصل اعلام کرد و اظهار داشت: هر نوع محصول غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل باید دارای اطلاعاتی نظیر نام و نوع محصول، شماره پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید، انقضا و سری ساخت، حجم یا وزن فرآورده، نام و نشانی کارخانه و ... در برچسب خود باشد و در غیر این صورت میتوان به تقلبی یا غیرمجاز بودن آن شک کرد.
او یاداور شد: به منظور مشارکت مردم در مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی و تسهیل در بازرسی و نظارت بر کالاهای سلامت محور نصب برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا روی محصولات اجباری است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی شناخت برچسب اصالت، کاربرد و نحوه استفاده از آن برای جلوگیری از مصرف کالاهای قاچاق و ناسالم را برای شهروندان بسیار مهم و ضروری تلقی و عنوان کرد: دارا بودن برچسب اصالت و سلامت کالا نشان دهنده اطمینان از سلامت و اصالت محصول است و میتوان با انتخاب درست موادغذایی، آرایشی و بهداشتی سلامت خود را تضمین کنیم.
انتهای پیام/د