به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید امیر حسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در آیین سومین دوره آموزش تسهیلگران اقتصادی _اجتماعی اظهار کرد: بنیاد برکت سال گذشته بر اساس رسالتی که بر عهده داشت بر روی مدلهای اشتغال اقتصادی-اجتماعی روستایی و مناطق محروم مطالعاتی انجام داد.
وی با بیان اینکه نزدیک ۲ سال است که کار مطالعاتی آن انجام شده و کارهای عملیاتی آن نیز نزدیک به یک سال است که اجرا میشود، افزود: بیش از ۴۳۰ تسهیلگر به صورت شبکهای در ۲۸ استان کشور حضور فعال و موثری دارند.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: سومین دوره آموزش تحلیلگران اجتماعی-اقتصادی با همکاری دانشگاه تهران از امروز آغاز میشود.
مدنی با بیان اینکه محور توسعه سرمایه انسانی است، گفت: محور طرح اشتغالزایی و اجتماع محور نیز سرمایه انسانی است و تسهیلگران به عنوان نمادی از نیروی انقلابی این طرح را دنبال میکنند.
مدنی ادامه داد: تاکنون ۱۸ هزار طرح اجتماعی محور در ۲۸ استان ایجاد شده که منجر به شکل گیری ۵۰ هزار شغل در کشور و مناطق محروم شده است.
بیشتر بخوانید: ایجاد ۷۸۰ شغل از سوی بنیاد برکت در روستاهای استان قم
وی با بیان اینکه تا پایان سال طرحهای اجرایی شده و اشتغال محور به ۴۰ هزار مورد میرسد، گفت: با اجرایی شدن این طرحها ۵۰ هزار خانواده از آن بهرهمند خواهند شد و تسهیلگران به صورت نیرویهای جهادی فعالیت میکنند.
مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه یک تسهیلگر باید باهوش و آتش به اختیار باشد تا بتواند به موقع تصمیم گیری کند و منجر به تحول در منطقه شود، گفت: توانمندسازی و ایجاد اشتغال باعث میشود مردم دیگر به شهرها مهاجرت نکنند و بسیاری با ثبات در منطقه به شهرهای خود بازگردند.
وی با تأکید بر اینکه در طرحهای توانمندسازی زنان نقش محوری دارند، گفت: بیش از ۴۱ درصد از ۱۸ هزار طرح اجتماع محور اجرا شده توسط زنان انجام شده است.
مدنی گقت: تا پایان سال با تولیدات گوشت ۱۰ درصد نیاز کشور را تأمین خواهیم کرد، همچنین تاکنون با اجرای طرحهایی ۵ درصد کسری گوشت کشور را تأمین کردیم که ۸ هزار تن مربوط به تولیدات ما بود و قصد داریم تا پایان سال آن را به ۱۰ درصد افزایش دهیم.
مدیر عامل بنیاد برکت گفت: تاکنون با اجرای طرحهای اجتماع محور ۱۲ هزار متر فرش بافته شده است.
انتهای پیام/