عضو شورای شهر تهران با اشاره به مصوبه شورای عالی شهرسازی گفت: دیگر شهرداری‌های مناطق نمی‌توانند به صورت مستقل پروانه‌ای برای املاک باغی صادر کنند.

کاظمی/ دیگر شهرداری‌های مناطق امکان صدور پروانه برای املاک باغی را ندارندمحمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه دیگر شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه مجاز به صدور پروانه برای املاک باغی به صورت مستقل نیستند، گفت: در طراحی جدید در کمیته‌ای به نام کمیته فنی باغ که افرادی غیر از مدیران و کارشناسان شهرداری که ناظران شورا هم هستند زمین را بررسی می‌کنند تا تصمیم بگیرند که توده گذاری ۱۰ یا ۱۵ درصدی را که در دستورالعمل ماده ۱۴ تصویب کردیم، در کجای باغ می‌تواند احداث شود تا کمترین آسیب به درختان وارد شود.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه این رویکرد آغاز شده و از این به بعد شاهد یک رویکرد تحقق پذیر در صیانت از باغات تهران هستیم، گفت: میزان بارگذاری در باغات به شدت کاهش یافته است، به طوری که اگر مساحت باغ ۲ هزار متر یا کمتر باشد، مالک می‌تواند ۱۵ درصد سطح اشغال داشته باشد و تا دو طبقه هم تراکم دریافت کند.

بیشتر بخوانید: خرج شدن درآمد پایتخت در شهرهای دیگر با تصویب لایحه مالیات بر ارزش افزوده
سالاری تصریح کرد: برای زمین‌هایی که بین ۲ تا ۵ هزار متر هم متراژ دارند، ۱۵ درصد سطح اشغال و با سه طبقه تراکم در نظر گرفته شده است.
 
او خاطرنشان کرد: در این طرح درختان تنها با نظر کمیته فنی باغ مجاز به جا به جایی هستند و در صورتی که پراکندگی درختان به شکلی باشد که تمام زمین را اشغال کرده باشد، شهرداری باید آن را تملک کند.
 
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه دستورالعمل ماده ۱۴ زمین شهری به شورای عالی شهرسازی کشور ارجاع شده است، گفت: بعد از بررسی‌های بسیار زیاد در صحن شورای عالی شهرسازی کشور با حضور کمیسیون معماری و شهرسازی این دستورالعمل به تصویب رسید و بعد از آن هم آقای وزیر آن را ابلاغ کرد و در هفته گذشته هم توسط شهرداری عملیاتی شد، لذا از این به بعد همه املاکی که باغ هستند در یک فرآیند قانونی باغ شناخته می‌شوند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار