به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، یداله کلهر معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: با توجه به پیشرفتهای حاصل شده در تولید دستگاههای کشتارگاهی و کاهش دخالت نیروی انسانی در عملیات کشتار و بسته بندی مرغ همچنین در زمینه تولید گوشت مرغ با کیفیت بهداشتی بالا از طریق خارج کردن احشاء غیر خوراکی از جمله ریه و کلیهها رتبه بندی کشتارگاههای استان همزمان با سراسر کشور اجرا شد.
کلهر افزود: در این طرح محصولات کشتارگاههای طیور در ۳ درجه +A و A و B رتبه بندی شدند که بسته بندی محصول +A با نوار سبز، محصول A نوار آبی و محصول B با نوار نارنجی به ترتیب کیفیت مشخص میشوند.
او همچنین با اشاره به وضعیت کشتارگاههای طیور استان در این طرح اعلام کرد: در استان قزوین ۳ کشتارگاه حائز شرایط رتبه B و یک کشتارگاه حائز شرایط A است.
به گفته معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، کشتارگاه دارای شرایط A در صورت کشتار مرغ بدون آنتی بیوتیک میتواند رتبه +A را بر روی محصولات تولیدی درج کند.
انتهای پیام/ک