به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر حیدر عزیز نژاد بیان کرد:ایرانیان سالانه نزدیک به ۱۲ هزار میلیارد تومان در سال دارو مصرف میکنند که خیلی از اینها با روشهای طب سنتی و سوزنی میتواند جایگزین شود تا هم عوارض شیمیایی کمتری داشته باشد و همین بار مالی کاهش پیدا کند این امر نیازمند نگاه ویژه سیاستگذاران به این موضوع است.
او عنوان کرد: چه طب سوزنی و چه طب سنتی را باید افراد دارای صلاحیت این کار را انجام دهند چرا که دیده شدده فردی که اطلاعات لازم را نداشته به دنبال درمان بیماری خطرناک با طب سنتی یا طب سوزنی باعث پیشرفت بیماری شده و با عوارض جدی مریض را مواجه کرده است.
قائممقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد گفت:در زمینه طب سنتی دیده شده است، مواردی که فرد برای درمان بیماری جدی مثل تومور و سرطان از روشهای سنتی استفاده کرده و با از دست دادن زمان بیماری نیز پیشرفت کرده است.
دکتر عزیزنژاد ادامه داد: طب سوزنی یکی از شاخههای اصلی طب سنتی چینی است در این نوع طب که یک نوع طب مکمل است با استفاده از سوزنهای بسیار ظریف در یک نقطههای خاصی از بدن این سوزنها رو فرو میکنند و تحریک ایجاد میکنند.
او عنوان کرد:این تحریکها در برخی از بیماریها سبب تسکین درد میشود و در برخی دیگر باعث بهبودی میشود.
قائممقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: این طب فقط برای بیمارانی که مشکلات انعقاد خون دارند یا داروهای ضد انعقاد مصرف میکنند می تواند باعث خونریزی شود و مضر باشد.
دکتر عزیز نژاد تصریح کرد:طب سوزنی از بیضررترین و بیخطرترین درمانها است و بیشتر برای بیماریهای عضلانی اسکلتی مثل کمردرد، زانودرد، دردهای شانه، سردردها و به ویژه میگرن مؤثر است.
او یادآور شد: مقالات و مطالعات زیادی نشان داده این طب در درمان بیماریهای مثل افسردگی، اضطراب، استرس، ترک اعتیاد و سیگار دارند موثر است.
قائممقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: آنهایی که رژیم لاغری میگیرند در کنار رژیم غذایی میتوانند با طب سوزنی اشتهای خود را کاهش دهند.
انتهای پیام/م