مدیر فنی تیم ملی شنا گفت: حضور شناگران ایرانی در جام جهانی دوحه در کنار بزرگان دنیا تجربه بسیار خوبی بود.

محسن سمیع زاده مدیر فنی تیم ملی شنا در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد:در راستای آماده سازی تیم ملی شنا برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو یک کمپ و مسابقه در دوحه قطر برگزار کردیم. اولین کمپ برای کسب سهمیه المپیک قطر انتخاب شد و شناگران در مسابقات جام جهانی  شرکت کردند. در این دوحه شناگران را تحت فشار قرار دادیم و آن‌ها به آب زدند. شناگران ایرانی در اکثر ماده‌هایی که حضور داشتند در کنار بزرگان شنای دنیا به آب زدند. برای مثال در ۵۰ متر آزاد بنیامین قره حسنلو در کنار قهرمان المپیک و سریع‌ترین شناگر ایالت متحده آمریکا و مجارستان  شنا کرد. ضعف شناگران ما حضور نداشتن در مسابقات است. حضور  در رقابتی همچون جام جهانی دوحه تجربه بسیار خوبی برای شناگران ایرانی بود.

///سمیع زاده:

او گفت: این مسابقات زمانی برگزار شد که شناگران در زمان تمرینات هستند. هدف ما مسابقه دادن و تمرین کردن است، اما ما مسابقات  بسیار کمی داریم.  نقاط ضعف بازیکنان را یاداشت برداری و فیلم برداری کردیم.  همچنین ملی پوشان تیم ملی در زمان آمادگی برای مسابقات قهرمانی جهان در تیر ماه سال جاری  شرکت کردند. در این رقابت اتفاقات بسیار خوبی افتاد و ۴ ملی پوش شنا توانستند رکورد‌های خوبی را به ثبت برسانند.  


بیشتربخوانید:  جام جهانی دوحه را به خاطر مصدومیت از دست دادم


شورای المپیک آسیا یک کمپ ۱۰ روزه در قطر برگزار کرده است

مدیر فنی تیم ملی شنا عنوان کرد: شورای المپیک آسیا یک دوره کمپ آموزشی در کشور قطر برگزار کرده است. در این کمپ ۱۰ روزه حمید اسکندریون  مربی و رئیس کمیته فنی شنا و دو شناگر جوان و آینده دار علی جعفری از استان مرکزی و محمد مظاهری از استان اصفهان  حضور دارند. در این کمپ کلاس‌های آموزشی برای افراد شرکت کننده بگزار می‌شود. مربیان بزرگی که در قطر حضور داشتند مشاوره‌های بسیار خوبی را به من دادند که به محض ورود به ایران، این اطلاعات را تقدیم مربیان خوب ایرانی می‌کنم.

سمیع زاده: حضور شناگران ایرانی در کنار بزرگان تجربه خوبی بود

سمیع زاده اظهار کرد: ما برای اولین بار زمان‌های استاندار را به زیر نظر کمیته فنی ارائه دادیم. ما برای هر رویدادی که برگزار می‌شود معیار خاصی داریم. برای بازی‌های آسیایی بعدی زمان‌های استاندارد را ارائه دادیم تا از همین الان شناگران تلاش کنند. شنا یک ورزش دیر بازده است که باید افق دید دورتر باشد. شناگرانی که زمان‌های استانداردی برای المپیک دارند در ایران برنامه‌های اردویی در نظر داریم. کیفیت برای ما بسیار مهم است و از ۴ شناگری که زمان‌های استاندارد را ثبت کردند نیز تست‌های مجدد گرفته می‌شود و در پایان اسفند ماه از یک تا ۳ مسابقه برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو اعزام می‌شوند.  


بیشتر بخوانید: حضور در جام جهانی برای آمادگی تیم ملی موثر است


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار