قصد صحبت از مراسمی را داریم که برای حضور در آن باید عکس ترحیم و وصیت نامه خود را نیز به همراه داشته باشید.

مراسمی که برای حضور در آن باید وصیت خود را بنویسید!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در یک اتفاق منحصربه فرد، بیش از ۲۵ هزار تن در مراسم ترحیم زندگان در مرکز درمانی «هیوون» کره جنوبی از سال ۲۰۱۲ تاکنون شرکت کرده اند. این اقدام برای بهبود زندگی با شبیه سازی تجربه مرگ با شعار «مرگ برای زندگی بهتر» است.

بنا به گزارش سایت نیوز ۱۸، افرادی از هر سنین از نوجوان تا بازنشسته و با گرفتن عکس‌های ترحیم خود و نوشتن آخرین وصیتشان در این مراسم درمانی عجیب شرکت و آن را تجربه می‌کنند و حتی ده دقیقه درون تابوت در بسته دراز می‌کشند.

«جیونگ یونگ مون»، مدیر مرکز می‌گوید: انسان در این دنیا ابدی نیست، به همین دلیل مهم است که در زندگی مرگ را تجربه کنیم، و قبل از درک مرگ واقعی و از دست رفتن فرصت با نزدیکان خود آشتی کنیم و باقی مانده عمر خود را بهتر و با کیفیت‌تر ادامه دهیم.

خانم «چو جای هو»، شرکت کننده ۷۵ ساله در مراسم ترحیم زندگان که به تازگی با شعار «مرگ خوب» برگزار شده می‌گوید: وقتی مرگ را درک و آن را خودت تجربه کنی، روش جدیدی در زندگی در پیش خواهی گرفت.

دانشجوی دانشگاه «چوی جین کیو»، ۲۸ ساله می‌گوید، مدت زمانی که او درون تابوت گذراند، باعث شد تا او بتواند روش تفکر خود را تغییر دهد و تصمیم گرفت به جای ورود به بازار کار بسیار رقابتی، کسب و کار مورد علاقه خود را بعد از فارغ التحصیلی شروع کند.

از سوی دیگر، پروفسور «یو اون سیل» پزشک بخش آسیب شناسی مرکز پزشکی «اسان»، شناخت و آمادگی برای مرگ حتی در جوانی بسیار مهم است.

مرکز درمانی هیوون قصد دارد تا با چنین برنامه‌ای به افراد کمک کند تا قدر و ارزش زندگی شان را بدانند و تحمل، تسامح و بخشش را با خود، خانواده و دوستانشان در پیش بگیرند.

کره جنوبی در جدیدترین شاخص کیفیت زندگی در میان چهل کشور جهان در رتبه ۳۳ قرار دارد. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، میزان خودکشی در کره جنوبی در سال ۲۰۱۶ میلادی ۲۰.۲ در صدهزار تن بوده که تقریباً دو برابر میانگین جهانی ۱۰.۵۳ است.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۰ آبان ۱۳۹۸
بالاخره اینها هم به اثرات مثبت روانی یاد مرگ پی بردند همان که دین مبین اسلام بسیار برآن تاکید کرده و آن را سازنده معرفی کرده ولی متاسفانه روانشناسان روغنفکر ما با تقلید کورکورانه از روانشناسی لاییکی غرب یاد مرگ را منفی تلقین می کنند