علی نژاد معاون فناوری توسعه و تجهیز دفتر آموزشهای
فنی و حرفهای کشور در حاشیه افتتاحیه اولین
جشنواره ملی ایده بازار و ساخت طرح و دستاوردهای فناورانه و خلاقانه در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه از حدود ۳ هزار ایده و دست ساخته در هنرستانهای کشور، ۴۶ ایده و دست ساخته برگزیده شد، گفت: هزار و ۵۰۰ ایده از هنرستانهای فنی و حرفهای سراسر کشور معرفی شد که ۲۸۵ ایده سهم مازندران بوده است.
او افزود: دانش آموزانی که در این جشنواره برگزیده میشوند از حمایتهای ویژهای برخوردار میشوند.
اسفندیار نظری معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران نیز در این جشنواره با بیان اینکه فردا اختتامیه این جشنواره ملی برگزار میشود، گفت: در بخش ماشین ابزار، صنایع شیمیایی، مکاترونیک برگزیدهها پس از داوری آثار معرفی میشوند.
او افزود: ۸ نفر از هنرآموزان و ۱۲ نفر از ایده پردازان کشوری هم در این جشنواره انتخاب و قدردانی میشوند.
نظری گفت: این جشنواره در راستای ارتقای کیفیت آموزش فنی و حرفهای و مهارتی، شناسایی، رشد و شکوفایی خلاقیت دانش آموزان، مهارت آفرینی و استعدادسازی برگزار شد.
معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران افزود: این جشنواره به منظور توسعه زمینههای اشتغال با نگاهی به سیاستها و برنامههای ملی کشور برگزار شد تا دانش و خرد فناورانه را در جهت توسعه و گسترش اقتصادی پویا بکار گیریم.
او توسعه و ترویج فرهنگ نوآوری و ایده پردازی را موجب توسعه کسب و کار خواند و گفت: برگزاری این جشنواره سبب ایجاد فضای رقابت سازنده میان هنرجویان و شکوفائی خلاقیت و خلق ایدههای نو میشود.
نظری با بیان اینکه مرکز ثقل کارآفرینی در مدارس است، افزود: آموزش و پرورش در مدارس ابتدایی در پی شخصیت بخشی، در مدارس متوسطه اول به دنبال هویت بخشی، در مدارس متوسطه دوم دراندیشه استقلال طلبی و در هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش به دنبال مهارت آموزی است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران، بزرگترین مزیت این جشنواره را ایجاد ارتباط با ایده پردازان و مبتکران برشمرد و گفت: برگزاری این جشنواره میتواند به ارتقای آموزش فنی و مهارتی کمک کند و حس رقابت و ایجاد ایده را در بین هنرجویان تقویت کنند.
انتهای پیام/ س
انتخاب ۴۶ ایده و دست ساخته در هنرستانهای فنی و حرفهای سراسر کشور