به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با تبریک ایام ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، وحدت در پرتو وجود مقدس نبی مکرم اسلام (ص) را وحدتی راهبردی دانست که جمهوری اسلامی از ابتدا بر آن تاکید کرده است و تصریح کرد: این وحدت نه تنها بین شیعه و سنی بلکه بین همه اقوام، گویش ها، فرهنگها و ... مطرح است و امروز وحدت بین همه اقشار را امری ضروری میدانیم.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دشمنان و استعمارگران همواره در طول تاریخ از تفرقه میان امت اسلامی سوءاستفاده کرده اند، ادامه داد: از جمله تلاشهای دشمنان در سالهای اخیر، ایجاد تفرقه در امت اسلامی و سوءاستفاده از آن بوده است؛ لذا امروز بیش و پیش از گذشته، امت اسلامی ضرورت وحدت را متوجه است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تقریب و نزدیکی بین دولتها و ملتهای مسلمان، این امر را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و افزود: امروز هر کس دانسته یا نادانسته، خواسته یا ناخواسته، وحدت را مخدوش کند، در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ادامه قاطعانه و مصمم روند مبارزه با فساد، گفت: هیچگونه حاشیه سازی نمی تواند روند مبارزه دستگاه قضایی با فساد را کند یا متوقف کند و ما مصمم تر از گذشته، این مسیر را ادامه می دهیم.
وی با بیان اینکه پرچمداری وحدت توسط جمهوری اسلامی باعث عصبانیت دشمنان شده است، اظهار کرد: امروز بسیاری از ملتها و مردم مسلمان متوجه ضرورت وحدت و شناخت دشمن شده اند. امیدواریم این انسجام و وحدت، روز به روز افزایش یابد و ایجاد فرقههای دست ساخته دشمن در جامعه اسلامی به حاشیه برود تا امت اسلامی با وحدت و یکپارچگی در جهت اهداف بلند و آرمانهای خود گام بردارد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود، مبارزه با فساد را نکتهای اساسی برای نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد در ذات نظام وجود دارد و هیچکس نمیتواند دغدغه مردم، نظام و کشور را داشته باشد، اما دغدغه مبارزه با فساد نداشته باشد.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مبارزه با فساد یک اصل و ضرورت است، تصریح کرد: امروز به برکت خون شهیدان و هدایتهای مقام معظم رهبری، پرچم مبارزه با فساد برافراشته شده و یک موضوع کاملا همگانی است که مربوط به همه بخشها و آحاد مردم است. هر کس امروز به نام مدیر به مردم خدمتگزاری میکند باید بداند توقع مردم از همه دستگاهها، ادارات و سازمانها، سلامت نظام اداری و خدمت بدون شائبه و مبارزه با فساد است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه مساله فساد برای همه رنج آور شده است، تاکید کرد: دستگاه قضا مصمم است این روند را دنبال کند و هیچگونه حاشیه سازی، ما را گرفتار نخواهد کرد، از مبارزه با فساد باز نخواهد داشت و روند کار دستگاه قضایی را کند نخواهد کرد. ما مصممتر از همیشه به صورت قاطعانه با فساد مبارزه میکنیم و مردم را نیز در جریان اقدامات خود قرار خواهیم داد، زیرا معتقدیم مشارکت و احساس مسئولیت مردم در این زمینه بسیار مهم است.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان همایش دادستانهای سراسر کشور، اثر این همایش را در اجرای مباحث آن دانست.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین دستور داد که تغییرات مورد نیاز در قانون مجازات اسلامی یا آیین دادرسی کیفری، هر چه سریعتر و با یک کار انقلابی، به مجلس شورای اسلامی اعلام شود.
براساس این گزارش، حجت الاسلام و المسلمین صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه از اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» با محوریت بسیج حقوقدانان و اعلام آمادگی هزار مسجد در کرج برای اجرای این طرح خبر داد.
همچنین محمدجواد لاریجانی رئیس ستاد حقوق بشر نیز گزارشی از حضور جمهوری اسلامی در مجمع عمومی شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه داد و گفت: فضا در این نشست در مجموع مثبت بود و گزارش منقح و کاملی از وضعیت حقوق بشر در کشور ارائه شد.
براساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی در خصوص اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری در دستور کار امروز مسئولان قضایی قرار داشت که مواردی از آن به تصویب رسید.
انتهای پیام/
یه زمانی یه بنده خدائی میخواست برا من یه کار ساختمانسازی انجام بده من اصرار میکردم بهم تخفیف بده گفت دوست گرامی تو که نمیخواهی من از کارم بدزدم تا درآمدم تامین بشه فکری کردم دیدم حرفش منطقیه خیلی از افراد جهت سیرکردن شکمشون مجبورشون میکنیم دزدی کنن
اونوقت وقتي بهشون ميگي وام برا توليدي بده ميگه پول نداريم
تمام حقوق و مزایا در سایتی باشد .تمام حقوق بگیران از خرد تا کلان و مردم هم دسترسی داشته باشند .تا اشراف داشته باشیم .چه میگذرد
سریع باید جلویش گرفته شود .چونکه اتش بیار معرکه است و فتنه
.لطف کنید درصدی از اموال برگشته به بیت المال را به گزارش دهنده فساد بدهید
وقتي اين IR. اينقدر مهمه چرا به بانكا دستور ندادن به جاي زدن چرنديات و تبليغات گيج كننده توي صفحات اينترنتي پرداخت وجه اول اين مسئله رو به مردم هشدار بدن بعد صفحه پرداخت باز بشه
كي مياد جواب ندونم كاري اينا رو بده
دولت تاکنون درموردگران شدن مایحتاج مردم ،!!ینطوری عمل کرده!
مثلا پاداش 6 میلیاردی هیات مدیره بانک ....
اگر هیات مدیره بانک 10 نفر باشند به هرکدام 600 میلیون تومان رسده است
حال با این مبلغ چند کارمند مثلا بنده که با مدرک فوق لیسانس با ماهی 4 میلیون حقوق می شود استخدام کرد
هم کار مردم زودتر راه می افتد و هم اختلاف فاحش طبقاتی از بین می رود و هم به واسطه اشتغال زمینه بزه و جرم و مفسده اجتماعی از بین می رود
اگر با جدیت و بدون هرگونه تعارف با فساد برخورد شود مردم تمام قد از شما حمایت خواهند کرد و اسیر جوسازی نخواهند شد.