سردار جلالی تأکید کرد: حملات سایبری آمریکا هیچ نوع اثری بر سیستم‌های ما نداشت؛ البته حمله وجود داشت، اما کنترل شد.

حملات سایبری آمریکا اثری بر سیستم‌های ما نداشته استبه گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار غلامرضا جلالی، رئیس پدافند غیرعامل در چهارمین کنفرانس پدافند غیرعامل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اقدامات پدافند غیرعامل تغییر ماهیت زیرساخت‌ها، تغییر در حوزه تهدیدات، فناوری و محوری شدن زیرساخت‌ها است.

رئیس پدافند غیرعامل گفت: با توجه به اهمیت زیرساخت در کشور  و نقش جدی آن در استراتژی‌های دشمن علیه زیرساخت‌ها در سال‌های اخیر در بررسی‌ها به این جمع‌بندی رسیدیم که زیرساخت‌ها برای دشمن تبدیل به اهداف نظامی شود.

سردار جلالی ادامه داد: اهمیت زیرساخت‌ها به شکل‌های مختلف با زندگی مردم، رفاه و تداوم اقدامات ما بر امنیت مردم بسیار بالا رفته است؛ به شکلی که ما به این اقدامات زیرساخت‌های حیاتی می‌گوییم. وقتی زیرساخت‌های حیاتی آماده شد باید تداوم کارکرد آنها برای کشور و مردم  قطعی و تضمین شده باشد و ما در حوزه پدافند غیرعامل و در این کنفرانس به این موضوع پرداخته‌ایم که چگونه می‌توان این زیرساخت‌ها را دسته بندی و اولویت بندی کرد و تلاش کرد که رویکرد‌های علمی و فناورانه، کار ما را در هر شرایطی تضمین کند.

رئیس پدافند غیرعامل افزود: باید کارکرد‌ها را به‌گونه‌ای تضمین کنیم که در شرایط طبیعی و غیر طبیعی  بتوانیم خدمات مبتنی بر زیرساخت‌ها را به مردم به صورت پایدار و تاب آور ارائه کنیم.

او در پاسخ به این سوال که سال قبل آمار‌های مختلفی از حملات سایبری عنوان شد، آیا امسال هم این حملات وجود داشته و جلوگیری شده است؛ گفت: تعریف حمله در فضای سایبری بسیار متفاوت است، ما حملات را به سه دسته کلی تقسیم می‌کنیم که عبارتند از حملات کم ارزش که به تعبیری هر نوع تلاش الکترونیک و سایبری برای نفوذ به سیستم را می‌گویند. بسیاری از حملات از این دسته هستند و توسط سیستم‌های کنترلی و امنیتی شرکت ملی زیرساخت کنترل می‌شوند.

او ادامه داد: سطح دوم تهدیدات و حملات در لایه امنیت را می‌گوییم که کسب و کار مردم و یا در قالب تهدیدات بانکی اعمال می‌شود؛ این حملات بیشتر در حوزه کاری پلیس فتا بوده که آمار این دسته از تهدیدات سال قبل افزایش داشته است.

سردار جلالی گفت: سطح سوم از تهدیدات از جنس حملات جنگی است که می‌تواند زیرساخت‌های ما را تحت تأثیر قرار دهد؛ در این لایه پدافند سایبری ورود کرده و این موضوع را پیگیری می‌کند. سال قبل آمریکایی‌ها مدعی بودند که از این قسمت توانستند به کشورمان حمله کنند؛ اما طبق بررسی‌های ما، سپر دفاعی ایران این حملات را کشف، کنترل و متوقف کرد؛ همچنین ما در کنترل زیرساخت‌های به این جمع‌بندی رسیده‌ایم که آنها نتوانستند هیچ نوع اثری بر سیستم‌های ما بگذارند؛ البته حمله وجود داشته، اما کنترل شد.


بیشتر بخوانید: دوقطبی‌سازی در مسیر مبارزه با فساد «ممنوع»! / مفسدان اقتصادی ستون پنجم دشمن هستند


انتهای پیام/

نقش پدافند غیرعامل در استراتژی‌های دشمن علیه زیرساخت‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار