در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
احمد حاجبی رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت
در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات اداره سلامت روان ویژه مردم مناطق زلزله زده اظهار کرد: بر اساس برنامه کشوری در هنگام وقوع حوادث و بلایای طبیعی مانند زلزله
تیمهای سلامت روان وزارت بهداشت برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و بروز اختلالات روحی و روانی وارد عمل میشوند و حوزه سلامت روان بر اساس پروتکلهای از قبل تدوین شده وزارت بهداشت مداخلات لازم را انجام میدهند.
او ادامه داد: در روزهای اول بروز حادثه زلزله تمرکز اداره سلامت روان بر روی کمکهای اولیه روانشناختی، مداخلات و تکیه بر همین کمکها است که این اقدامات با هدف کاهش آسیبهای عمومی انجام میشود.
حاجبی تاکید کرد: یکی از مداخلات روانشناختی تیمهای سلامت روان وزارت بهداشت این است که اطلاعات لازم از مصدومان و افرادی که در بیمارستانها و مراکز درمانی بستری شدهاند را به خانواده آن ها بدهد تا از بروز نگرانی و استرس بی جهت خانوادههای حادثه دیدگان پیشگیری شود.
او گفت: پس از سپری شدن شرایط حاد در مناطق زلزله زده بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت تیمهای دو نفره متشکل از روانشناس و مددکار با توجه به شرایط و امکانات منطقه مشغول به کار غربالگری ساکنان و حتی مصدومان حادثه میکنند و این کار یک هفته تا ۱۰ روز پس از وقوع حادثه بر اساس دستورالعملهای وزارت بهداشت انجام میشود.
حاجبی یادآوری کرد: پس از انجام غربالگری افرادی که نیازمند مداخله روانشناختی باشند جهت انجام مشاورههای رایگان وارد فرایند دریافت خدمت میشوند.
انتهای پیام/
مداخلات روانشناختی وزارت بهداشت بر اساس پروتکلهای تدوینی