مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت؛ برای اولین بار در استان تولید پیاز خشک در یکی از واحدهای تولیدی زیر بخش صنایع تبدیلی شروع به فعالیت نمود.

تولید پیاز خشک برای اولین بار در استان کرمانشاهبه گزارش  خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کریمی  مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد :واحد فوق قبلا راکد بوده و با تغییر فعالیت و تولید محصولات جدی  و نصب ماشین آلات نو در زمینه تولید میوه های خشک و چیپس میوه شروع به فعالیت نموده است .

او افزود: این واحد تولیدی برای اولین بار درسطح استان اقدام به اسلایس و خشک نمودن پیاز نموده پیاز یکی از چاشنی های بسیار مهم و پر کاربرد غذاها است که به غذا طعم و مزه می دهد.

کریمی گفت: خشک کردن پیاز یکی از روش هایی است که می توان با استفاده از آن همیشه پیاز را در دسترس خود داشت. با خشک کردن اصولی پیاز نه تنها طعم و مزه آن از بین نمی رود بلکه موجب می شود که فواید بسیاری نیز داشته باشد. برای نمونه زمان سرخ شدن پیاز خشک کمتر از 30 ثانیه به طول می انجامد و از سوی دیگر در این فرایند کمترین روغن را به خود جذب می کند. در حالی که برای سرخ کردن پیاز تر باید روغن در مدت زمان بیشتر و در دمای بالاتر درون روغن بجوشد که باعث تشکیل ترکیب های سرطان زا می شود.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در پایان افزود: خوشبختانه واحد مورد نظر توانسته با کیفیت بالای محصول تولیدی سهمی از بازار مصرف را بخود اختصاص دهد.

انتهای پیام/ز



تولید پیاز خشک با نصب تجهیزات جدید در کرمانشاه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.