به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، جلیل بالایی مدیرکل بحران استانداری کرمانشاه دومین سالگرد زلزله ۲۱ آبانماه سال ۹۶ را فرصتی مغتنمی دانست تا اقدامات و همت مردم را در راستای حیات دوباره برای احیای محل زندگی خود، تبریک بگوید.
او در توضیح مطالب مطرح شده در فضای مجازی که بحث خدمات و مشکلات را در مناطق زلزلهزده استان در تقابل یکدیگر قرار میدهند، گفت: پس از تحمل مشکلات و گرفتاریهای فراوان، خدمات ارزندهای در استان شکل گرفته، البته خدمات به این معنا نیست که مشکلی نیست یا مشکلی باقینمانده است و مشکلات نیز به این معنای نیستند که خدماتی انجام نشده است.
او با اشاره به خسارتهای زلزله ۷.۳ ریشتری سال ۹۶ استان کرمانشاه، گفت: این زلزله مخرب به ۱۳۰ هزار واحد مسکونی، خدماتی صنفی در استان خسارت از نوع تخریبی یا تعمیری وارد کرد.
بالایی معدل بازسازی در استان کرمانشاه پس از دو سال از وقوع این زلزله را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تنها بازسازی ۱۵۵ هزار و ۳۸۵ واحد از این تعداد باقیمانده است.
او واحدهای تخریبی را در حدود ۴۰ هزار ۱۶۲ واحد عنوان کرد و افزود: از این تعداد کار بازسازی ۵ هزار و ۳۵۶ واحد باقیمانده یعنی به نوعی در واحدهای تخریبی معدل بازسازی، ۸۷ درصد است که بیشتر در واحدهای شهری به دلیل تورم و ساخت منازل در چند طبقه، روند بازسازی به طول انجامیده است.
این مسؤول به پایان بازسازی و مرمت ۶۷ هزار واحد تعمیری اشاره و گفت: بازسازی ۱۲ هزار و ۹۵۲ واحد دامی، ۹ هزار ۶۱۴ واحد صنفی، ۷۸ مدرسه با ۴۱۵ کلاس درس و ۱۳ هزار و ۷۴۲ واحد خانوارهای زیرپوشش کمیته امداد و بهزیستی به اتمام رسیده است.
بالایی گفت: جمعا بازسازی ۹۶۰ واحد از ۲۷ هزار واحد مسکونی که در روستاهای مناطق زلزلهزده استان وجود دارد، باقیمانده است که امیدواریم حداکثر تا پایان سال، اتمام بازسازیها را اعلام کنیم .
انتهای پیام/د