شهرام فیروزی مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح بازدید روز گذشته شهردار تهران از مرکز جمع آوری و دفع پسماند آراد کوه با اشاره به این نکته که این اولین بازدید شهرداری تهران از مجموعه جمعآوری و دفع پسماند تهران بود، گفت: بازدید جامعی بود که نزدیک به ۳ ساعت به طول انجامید و شهردار تهران از تمام زوایای آشکار و پنهان مجتمع جمع آوری و دفع پسماند بازدید کرد.
مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در توضیح مراحل بازدید شهردار تهران از مجتمع پسماند تهران افزود: شهردار تهران در ابتدا از خطوط پردازش مجتمع پسماند بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه پردازش و تفکیک زبالههای خشک ارزشمند، خشک غیر ارزشمند و پسماندتر قرار گرفت.
او تصریح کرد: پس از جداسازی زبالههای خشک ارزشمند و زباله خشک غیر ارزشمند آنچه که به عنوان زبالهتر باقی میماند به نام پسماند عالی جهت پردازش انتقال پیدا میکند و پس از بازدید شهردار تهران از این قسمت به مجموعه تخمیر زباله عالی وتر رفت و از نزدیک با نحوه کار همکاران ما در این قسمت آشنا شد.
مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ادامه داد: قسمت دیگری که مورد بازدید شهردار تهران قرار گرفت قسمت تصفیه خانه بود که در آنجا شیر آبه زباله ها تصفیه می شود و آب حاصل جهت استفاده در آبیاری فضای سبز استفده می شود.
او افزود: در انتهای بازدید شهردار تهران از سامانه تولید انرژی که همان تولید برق است بازدید کرد و پس از آن جلسهای یک ساعته جهت ارزیابی بازدید با مدیرعامل سازمان پسماند برگزار شد که در آن علیپور (مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران) برنامههای این نهاد را تا سال ۱۴۰۰ تشریح کرد.
فیروزی در تشریح اهم برنامههای سازمان مدیریت پسماند گفت: یکی از مهمترین برنامههای سازمان مدیریت پسماند افزایش کارخانه ریجکت سوز و بالا بردن کیفیت کمپوست است.
مدیر روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در توضیح خواستههای شهردار تهران و سازمان مدیریت پسماند گفت: شهردار ترهان موضوع مدیریت پسماند را یکی از مهمترین دغدغه های مدیریت شهری بیان کرد.
او تأکید کرد: شهردار تهران باور نمیکرد که روزانه این حجم از زباله در مجتمع مدیریت پسماند تهران جمع آوری و تفکیک شود و باید اعلام کنم در حال حاضر که شرایط اقتصادی و بالارفتن قیمت ها کاهش تولید پسماند را رقم زده است روزانه بالغ بر ۷ تن زباله در پایتخت تولید می شود.
انتهای پیام/