به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، خیرالنساء امیری رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیکشهر اظهار داشت: وجود جاذبههای گردشگری منحصربفرد مانند روستاهای سرسبز و پر آب و قرارگیری در کنار جاده ترانزیت میلک، فرصتی مناسبی جهت ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای نیکشهر است.
او گفت: بعد از ایجاد اقامتگاههای بومگردی، روستاییان میتوانند با فروش صنایع دستی، سرو غذاهای محلی، اجرای موسیقی زنده، فروش مرکبات و ... کسب درآمد کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیکشهر افزود: با توجه به وجود چشمههای آب گرم و معدنی در این شهرستان، علاوه بر گردشگران، هزاران نفر از مردم سیستان و بلوچستان نیز به این منطقه سفر میکنند که با راهاندازی اقامتگاههای بومگردی و آشپزخانههای سرو غذای محلی زمینه رفاه مسافرین و درآمدزایی بومیان فراهم میشود.
او بیان کرد: با توجه به شروع فصل سفر هزاران گردشگر به چابهار و اینکه ۲۰۰ کیلومتر از جاده ایرانشهر به چابهار از شهرستان نیکشهر عبور میکند، با ایجاد این بومگردیها گردشگران با خیال راحت سفر کرده و از شب ماندن در جاده هراسی نخواهند داشت.
انتهای پیام/ع