او با بیان اینکه شمار دانشجویان ثبتنامکننده در این رویداد نسبت به دوره پیشین ۲۰ درصد افزایش داشته است، افزود: در این دوره سهمیه ویژهای برای دانشجویان امدادرسان در سیل نوروز ۹۸ در نظر گرفته شده است البته در این دوره از شماری از طلاب امدادرسان در سیل ۹۸ هم به طور نمادین تقدیر میشود.
دبیر نهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران ادامه داد: مسیر اصلی شناسایی دانشجویان و گروههای دانشجویی فداکار از طریق معرفی و تأیید سازمانها و دستگاههای اجرایی ذیربط است و صرفاً به ثبتنام از طریق دبیرخانه اکتفا نمیشود.
بیشتر بخوانید: مهلت ثبتنام در مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران تمدید شد
رحیمیان با بیان اینکه در حاشیه برگزاری این آئین نخستین نمایشگاه عملکرد دستگاههای امدادرسان در سیل برپا میشود، افزود: همچنین تدابیر لازم برای استقرار واحد سیار اهدای خون در این آئین نامه اندیشیده شده است تا در صورت امکان پذیرای دانشجویان و داوطلبان اهدای خون در این دوره باشیم.
او ادامه داد: از دانشجویان و گروههای دانشجویی فعال در حوزه مصادیق فداکاری، چون حضور داوطلبانه در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و حریم اهلالبیت (علیهم السلام) و ارائه خدمات پیشگیرانه و امدادرسانی داوطلبانه در حوادث و رخدادهای طبیعی یا غیرمترقبه (با تأکید بر دانشجویان و گروههای دانشجویی فعال در سیل اخیر) تقدیر میشود.
رحیمیان از دیگر مصادیق فداکاری به انجام فعالیتهای داوطلبانه در امور خیریه، تأمین ارگانهای حیاتی بیماران نیازمند از طریق اهدای خون و عضو، مشارکت داوطلبانه در سازندگی، آبادانی و محرومیتزدایی کشور، انجام فعالیتهای داوطلبانه در حوزههای سلامت و توانبخشی اشاره کرد.
نهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، سازمان بسیج دانشجویی کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) ۱۹ آذر ماه در دانشگاه تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/