به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار خلیل واعظی با اعلام این خبر افزود: با تلاش هوشمندانه افسران سایبری پلیس فتا استان بوشهر، یک متهم ۱۵ ساله که با ایجاد سه درگاه اینترنتی جعلی در پوشش فروش شارژ تلفن همراه، ارائه بسته اینترنتی و ابزار جعلی برنده شدن در شرط بندی فوتبال، اطلاعات حساب هموطنان در سراسر کشور را کپی و موجودی حساب آنها را سرقت میکرد شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود: این متهم از ابتدای سال ۹۷ به صورت تجربی فعالیت مجرمانه خود را آغاز، و در منزل به دور از چشم والدین در پیام رسان تلگرام با ایجاد درگاههای جعلی شماره کارت و رمز دوم ۴۰۰ حساب بانکی را در اختیار گرفته و با اسامی مستعار اقدام به خرید کالا از فروشگاههای مجاز در سطح کشور میکرد.
به گفته فرمانده انتظامی استان بوشهر تا کنون معادل ۳۵۰ میلیون ریال کالای خریداری شده با استفاده از حساب مالباختگان شامل انواع گوشی تلفن همراه، زیورآلات طلا و نقره، تجهیزات دیجیتال همراه و... از منزل متهم کشف شده است.
وی با بیان اینکه مشخصات ۴۰۰ حساب بانکی که رمز دوم آنها در اختیار متهم بوده شناسایی شده است، اظهار کرد: از این حسابها بیش از یک میلیارد ریال برداشت شده و انتظار میرود با ادامه تحقیقات ارزش کلی وجوه برداشتی از حساب مالباختگان بیشتر شود.
این مقام انتظامی گفت: بعضی از حسابهای بانکی ۱۵ مرحله کپی و فیشینگ شده، ولی به علت عدم فعالسازی قابلیت اطلاع رسانی پیامکی، صاحبان حساب متوجه این اقدامات نشده اند.
به گزارش روابط عمومی پلیس بوشهر، سردار واعظی نظارت بیشتر والدین بر رفتار و حرکات فرزندانشان را خواستار شد و تصریح کرد: خانواده این متهم نوجوان به رفتار فرزند خود مشکوک شده بودند، ولی به علت ترس از واکنش منفی وی موضوع را پیگیری نکردند، ولی در حال حاضر عواقب قضایی بیشتری متوجه فرزند آنها خواهد شد.
وی با بیان اینکه شهروندان در انجام فعالیتهای اقتصادی اینترنتی از رمز دوم یک بار مصرف استفاده نمایند، ادامه داد: به منظور انجام خریدهای اینترنتی و پرداخت هر گونه وجه از باز کردن لینکهای فضای مجازی خودداری و آدرس دقیق سایت و درگاه را بررسی نمایند.
فرمانده پلیس استان بوشهر اظهار کرد: مردم به تبلیغات فروش کالا و ارائه خدمات با هزینه پایین به عنوان یک فرصت اقتصادی نگاه نکنند، به این موضوع شک کرده و با مطالعه کامل اقدام به خرید کنند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/