به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس محمد صالحی نماینده اصفهان در شورای عالی استانها در بیست و پنجمین جلسه شورای عالی استانها که امروز (پنجشنبه بیست و سوم آبان ماه) برگزار شد، ضمن تبریک ولادت پیامبر اعظم (ص) و هفته وحدت، گفت: باید تقدیر و تشکر ویژهای از حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه داشته باشم که با ایجاد بارقههای امید در دل ملت عزیز ایران به طور انقلابی و جهادی نسبت به برخورد با مفسدان و حاکمان زر و زور اقدام مثبتی را انجام داده و اموال غارت شده را به صندوق بیتالمال برگردانده است.
نماینده اصفهان در شورای عالی استانها افزود: پروژه اتصال راهآهن استان اصفهان به استانهای مرکزی و خوزستان چندین سال متوالی است که در دستور کار دولت و مجلس قرار گرفته و در ردیف بودجه نیز اعتبار دارد، اما به دلیل تخصیص پیدا نکردن اعتبار هیچ گونه اقدام عملی در این زمینه انجام نشده است.
وی ادامه داد: از آنجایی که ارتباط ریلی ۴ استان مهم کشور (خوزستان، لرستان، مرکزی و اصفهان) برقرار نشده و باتوجه به صنعتی بودن استانهای ذکر شده حمل و نقل مؤلف اولیه در این استانهاست.
محمد صالحی تصریح کرد: بیشتر حمل و نقل مسافران و زائران به عتبات عالیات از استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، کرمان، یزد، اصفهان و زائران پاکستانی و افغانستانی همه از جادههای اصفهان به خوزستان و با خودرو صورت میپذیرد که این امر اهمیت جاده در این استان را بیش از پیش نشان میدهد.
نماینده اصفهان در شورای عالی استانها ادامه داد: محصولات کشاورزی استانهای شرقی و مرکزی هم به استانهای غربی و کشورهای عراق و سوریه از ناوگان خودرویی انجام میشود و باتوجه به اینکه ۴۰ سال از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی میگذرد، زیبنده نیست استانهایی مانند لرستان، مرکزی، خوزستان که بیشتر صنعتی و کشاورزی و گردشگری هستند، ارتباط ریلی نداشته باشند.
بیشتر بخوانید: رشد ۳ برابری جمعیت روستاها/ تراشیدن کوه باباموسی برای عبور هواپیما در خراسان شمالی
محمد صالحی با اشاره به موضوع آب استان اصفهان گفت: با توجه به اینکه بسیاری از سرشاخههای دز و کارون از ارتفاعات غربی استان اصفهان سرچشمه میگیرند و بیشتر آب استحصالی از این مناطق به استانهای لرستان و خوزستان سرازیر میشود و همچون سالهای گذشته به دلیل سرپرستی ناصحیح در امور آب میلیونها متر مکعب علاوه بر تخریب شهرها و روستاها، جادهها، مزارع کشاورزی در استان رخ داده است و بسیاری از استانهای اصفهان و فلات مرکزی ایران آب شرب ندارند.
وی با اشاره به معضلات در حوزه کشاورزی گفت: استان اصفهان در کنار صنعتی بودن یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور است و بیشتر محصولات سیبزمینی و پیاز، ذرت، گندم و کلزا و ... در این استان تولید میشود و به دلیل نبود مدیریت صحیح جهاد کشاورزی هیچ یک از محصولات تولیدی استان به بازار نمیتواند هزینههای کشاورزی آن را تأمین کند، این در حالی است که هیچ خرید تضمینی از سوی دولت در بحث کشاورزی استان اصفهان انجام نشده است.
انتهای پیام/