به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، سید سعید شاهرخی استاندار همدان در ستاد اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی را در گرو کار جهادی است و گفت: اشتغالزایی، رونق کسب و کار و تولید از اولویتهای مهم دولت است.
او ادامه داد: در همین راستا برنامه راهبردی سه ساله در استان همدان تدوین شد که طبق سند راهبردی و عملیاتی توسعه استان همدان حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری برای این استان در سه سال هدفگذاری شده است.
استاندار همدان کل اعتبار استان همدان در سال جاری ۳۳۰ میلیارد تومان است اظهار داشت: این در حالی است که فقط در یک ردیف بودجه اعتباری معادل اعتبار یکساله استان برای راه آهن اختصاص یافته است.
شاهرخی با بیان اینکه در فصل بودجه و تنظیم لایحه بودجه تعامل و ارتباط مدیران استان با بدنه سازمان برنامه و بودجه در تهران و وزارتخانهها باید افزایش یابد، اضافه کرد: مدیران نسبت به جذب اعتبارات ملی باید تلاش کنند.
استاندار همدان اضافه کرد: راه نجات کشور و مقابله با تحریمها و ایستادگی در مقابل دشمن در شرایط فعلی توجه به رویکرد و سیاست اقتصاد مقاومتی است که دولت با همکاری ارکان مختلف نظام این موضوع را در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به این میزان سرمایهگذاری در سند توسعه استان گفت: بر اساس این سند سالانه ۱۹ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در این استان باید ایجاد شود و سیاست دولت تدبیر و امید بر این است تا با تمام توان تلاش کنیم در حوزه اشتغال، تولید، سرمایه گذاری و معیشت مردم کار ویژهای اتفاق بیفتد.
استاندار همدان همچنین با تاکید بر صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی خاطرنشان کرد: ۸۵ درصد اراضی مستعد این استان مجهز به سیستم آبیاری نوین است که فرسوده شده و نیازمند نوسازی است.
وی با اشاره به اجرای کشتهای گلخانهای اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰۲ هکتار گلخانه در قالب مجتمعهای گلخانهای آماده واگذاری به کشاورزان این استان است.
شاهرخی بیان کرد: بر اساس سند راهبردی استان تا پایان برنامه ششم باید ۲۱۰ هکتار گلخانه نیز به مجموع گلخانههای استان اضافه شود.
وی با اشاره به اجرای طرح تصفیه فاضلاب همدان نیز گفت: این طرح یکی از طرحهای موفق ملی بوده که شرکت آب و فاضلاب استان همدان در اجرای آن موفق عمل کرده است.
استاندار همدان آبرسانی به شهر همدان را از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به همدان عنوان کرد و اظهار داشت: بر اساس اعلام نوبخت تامین اعتبار این طرح قطعی است و تامین آب همدان از سد قوچم و یا سد تالوار انجام خواهد شد.
عملیات اجرای خط آهن همدان - سنندج به طول ۱۵۰ کیلومتر در سه قطعه در حال انجام است. طول قطعات این پروژه از سمت همدان به سنندج به ترتیب ۶۴،۵ کیلومتر، ۵۶،۲ و ۳۰ کیلومتر است.
انتهای پیام/د.ا
منبع :ایرنا