پرتابگر المپیکی کشورمان گفت: من تجربیات خود را به نوجوانان و جوانان مشهدی انتقال دادم و حضورم در آنجا از ۲ جنبه سود و منفعت داشت.
احسان حدادی پرتابگر المپیکی کشورمان در گفتوگو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ارزیابی اش از برگزاری اردوی خود در مشهد اظهار کرد: خدا را شکر اردوی خوبی در مشهد داشتم و از مسئولان ورزشگاه امام رضا (ع) تشکر میکنم که نهایت همکاری را کردند تا برای اولین بار در این ورزشگاه وزنه پرتاب کنم. همچنین فدراسیون دوومیدانی برایم هزینه کرده است و من هم تجربیات خود را به نوجوانان و جوانان مشهدی انتقال دادم.
او ادامه داد: صحبت با ورزشکاران نوجوان و جوان استان مشهد باعث شد که انگیزه مضاعفی بدست آورم. در مجموع دیداری با ورزشکاران مشهد، طرقبه و بجنورد داشتم و استعدادهای خوبی درآنجا هستند که با در اختیار گذاشتن امکانات میتوانند در آینده حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشند. حضورم در مشهد از ۲ جنبه سود و منفعت داشت که در کنار ورزش قهرمانی توانستم با انجام این کارها روحیه ام افزایش یابد و علاوه بر این ورزشکاران مشهدی هم با صحبت هایم روحیه گرفتند و برای یکدیگر آرزوی موفقیت کردیم. انشاالله این سفرها ادامه پیدا کند و بعد از المپیک به استانهای دیگر هم میروم تا تجربیات خود را در اختیارشان بگذارم.
بیشتر بخوانید: حدادی: برای شروع تمرینات المپیکی از امام رضا (ع) رخصت می گیرم
حدادی درباره برنامه و اردوی بعدی خود گفت: من بعد از اردوی مشهد راهی تهران شدم و ۱۰ روز دیگر اردوی بعدی خود را در کیش برگزار میکنم.
پرتابگر المپیکی کشورمان درباره اینکه قرارداد مک ویلکینز مربی آمریکایی اش امضا شد و با برنامه اش موافقت شده است، بیان کرد: قرارداد مربی ام امضا نشده است و امیدوارم تا شنبه هفته آینده این کار صورت بگیرد. من با برنامههای مربی آمریکایی ام تمرین میکنم و قرارداد نداشتن این مربی روی روحیه اش تاثیر میگذارد. علاوه بر این عرب سرپرست جدید دوومیدانی با همه برنامه هایم موافقت کرده و دستور داده که اجرا شود.
او درباره اینکه چه انتظاری از مسئولان ورزش کشورمان دارد، گفت: دغدغه ورزشکاران این است که در سال المپیک آرامش داشته باشند و امکانات لازم از جمله مربی و اردوهای خوبی داشته باشند. به نظرم شانس کسب سهمیه المپیک ۱۰، ۱۵ ورزشکار دارند که از بین آنها ۵، ۶ مدال بدست میآید و باید به صورت ویژه با ۱۵ ورزشکار المپیکی کار کرد.
حدادی درباره اینکه تاکنون ۲ سهمیه المپیک دوومیدانی کاران بدست آوردند و این موضوع جای نگرانی ندارد، بیان کرد: متاسفانه دوومیدانی ورزش دیر بازدهی است و ورزشکار بعد از ۱۰، ۱۵ سال میتواند در این رشته ورزشی نتیجه بگیرد. ما تعدادی از دوومیدانی کاران را از دست دادیم، اما جایگزینی برای آنها نداشتیم. این موضوع نشان از سو مدیریت در دوومیدانی دارد که ۱۰ سهمیه المپیک قبلی به ۲ سهمیه تبدیل شده است. یک مقداری در مدیریت دچار اشتباه شدیم و امیدوارم رئیس فدراسیون جدید دوومیدانی با مدیریت خوب خود بتواند این مشکلات را برطرف کند.
پرتابگر المپیکی کشورمان درباره اینکه رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی برای رشد و پیشرفت این رشته ورزشی باید چه اقداماتی انجام بدهد، گفت: تک محور بودن کار رئیس فدراسیون دوومیدانی را سخت میکند و منافع شخصی را باید کنار بگذارد و یک فرد شناخته شده باید در راس دوومیدانی قرار بگیرد. دوومیدانی کاران با کمترین امکانات شرایط سختی را سپری میکنند و باید مشکلاتشان برطرف شود. به نظرم پرورش مربی از ورزشکار مهمتر است و باید در این زمینه اقداماتی انجام شود. ما مدیری در فدراسیون دوومیدانی نداشتیم که پول به این فدراسیون ترزیق کند و وزیر ورزش و جوانان نباید بگذارد فرد ناکارآمد رئیس فدراسیون شود و با سرپرست این فدراسیون اداره شود بهتر است.
حدادی درباره اینکه برای ریاست فدراسیون دوومیدانی کاندید میشود، گفت: من هنوز تصمیم قطعی برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون دوومیدانی نگرفته ام. البته شایعه کرده بودند که حدادی برای انتخابات فدراسیون دوومیدانی به مشهد رفته است تا رای جمع کند در صورتی که من شناخته شده هستم و نیازی به این کارها ندارم. من برای خدمت به دوومیدانی هر کاری میکنم و اگر ببینم افرادی که توانایی ندارند برای ریاست فدراسیون کاندید شدند به طور حتم خودم به انتخابات ورود میکنم.
او درباره اینکه برخی از دوومیدانی کاران معتقدند که فقط تمرکز فدراسیون بر روی احسان حدادی است، گفت: اگر درخواستهای دوومیدانی کاران منطقی باشد به طور حتم انجام میشود. به نظرم سو مدیریت باعث شد که یک نفر را روبروی ورزشکاران دیگر قرار بدهند و این اقدام صحیحی نبود.
پرتابگر کشورمان درباره اظهارات کیهانی رئیس فدراسیون سابق دوومیدانی مبنی بر اینکه هزینه حدادی به اندازه کل بودجه این رشته ورزشی است، گفت: بودجه فدراسیون دوومیدانی ۷ میلیارد تومان است و حدود یک میلیارد صرف هزینههای اردوها و رقم قرارداد مربی ام میشود. این هزینهها برای من که ۴ دوره قهرمان بازیهای آسیایی، ۶ دوره قهرمان آسیا و مدال نقره المپیک بدست آوردم زیاد نیست. امسال با وجود اینکه عملکردم خوب نبود، اما اولین نفری در دوومیدانی بودم که ورودی المپیک گرفتم.
او افزود: با توجه به اینکه ۲۰ سال ورزشکار هستم و ارتباط صمیمی با ورزشکاران برتر دنیا دارم به همین علت حاضر هستم به هیئتهای استانی کمک کنم و بهترین مربیان و ورزشکاران دنیا را به کشورمان دعوت کنم. من اولین ورزشکاری بودم که توانستم یک مربی آمریکایی به ایران بیاورم. به هر حال مسئولان باید با فکر باز این حرفها را بزنند و از اظهاراتشان ناراحت میشوم.
حدادی درباره رقم قرارداد مربی آمریکایی اش گفت: مبلغ قرارداد مربی ام به صورت حضوری ۷ هزار دلار در ماه و غیر حضوری ۵ هزار دلار است. به نظرم این مبلغ زیادی نیست و این رقم نسبت به رشتههای دیگر کمتر است. متاسفانه حرفهایی زدند که صحیح نبود و برای ورزشکاری که مدال المپیک میگیرد قیمت گذاری نمیکنند و او میلیاردها دلار برای کشورش میارزد. من به علت شرایط اقتصادی کشور یکی، ۲ ماه در ایران ماندم و علاوه بر ورزش، برنامه هایم را مدیریت میکنم تا مشکلی پیش نیاید.
دارنده مدال نقره المپیک بیان کرد: من به مسئولان ورزش استان مشهد پیشنهاد دادم که ۱۰، ۱۵ دوومیدانی کار جایزه بزرگ دوحه قطر را به مشهد دعوت کنم تا مسابقاتی با حضور آنها در ورزشگاه امام رضا برگزار کنیم که قرار شد تصمیم نهایی را به من اطلاع بدهند.
بیشتر بخوانید: تمرینات پرتابگر المپیکی کشورمان در ورزشگاه امام رضا مشهد
انتهای پیام/