بهاره بهرامی، نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه برداری در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اعزام ۲ نفر از ملی پوشان بانوان کشورمان به رقابتهای گزینشی المپیک در ترکیه اظهار کرد: فدراسیون وزنه برداری ترکیه از ما خواسته بود که بیشتر از ۲ نفر را به این بازیها اعزام نکنیم. به همین دلیل کادر فنی ۲ نفر از افرادی که بهترین عملکرد را داشتند، به ما معرفی کردند و الهام حسینی و پریسا جهانفکریان به بازیهای ترکیه اعزام شدند.
بهرامی درمورد تغییراتی که در کادر فنی تیم ملی بانوان رخ داده است، بیان کرد: مشاور فنی تیم بانوان، اکبر خورشیدی، مربی سابق تیم ملی آقایان است. ما نیاز داریم که از تجربیات او استفاده کنیم. با توجه به این که در ایران همه مربیان بانوان کارشان را با هم آغاز کردند، سعی بر این داریم که از مربیان بیشتری استفاده کنیم و مربیان استانهای مان هم باید بیشتر شوند. در کنار آن هم مشاوران فنی و دیگر اساتید میتوانند در فدراسیون به آنها کمک کنند. سعی میکنیم مربیان ادواری که تا به حال استفاده کردیم در اعزامهای مان حضور داشته باشند.
بیشتر بخوانید: مدالآوری پدر و دختر وزنهبردار به کمیته انضباطی کشید/ شیخ الاسلامی احضار شد
نایب رئیس بانوان فدراسیون وزنه برداری درباره مطرح شدن وایلد کارت برای حضور بانوان وزنه برداری ایران در توکیو ۲۰۲۲، اظهار کرد: باید وزنه برداران مان را به سمت و سویی ببریم که خودشان این امتیازات را کسب کنند. وزنه برداری برای کشورهایی که در حال توسعه در این رشته هستند، با کشورهای مدال آور متفاوت است. فدراسیون جهانی امتیازاتی را تعیین کرده و در صورت کسب آن توسط وزنه برداران، آنها میتوانند در المپیک حضور یابند.
او ادامه داد: علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنه برداری برای وایلدکارتها تلاش خود را میکند، اما بچهها باید خودشان تلاش کنند و منتظر دریافت وایلدکارت نباشند. قبول دارم که رنکینگ وزنه برداران بانوان مان در جهان خوب نیست، اما رکوردهای آنها نسبت به بازیهای قبلی و حتی جهانی تایلند، پیشرفت زیادی داشته است. حسینی و جهانفکریان برنامه تمرینی خوبی در این مدت کوتاه داشتند. باید وزنه برداران را به سمت و سویی ببریم که تلاش بیشتری داشته باشند.
بهرامی افزود: گرفتن وایلد، کارت وزنه برداران ما را فعال نمیکند. نمیخواهیم وضعیت به شکلی باشد که اگر در نهایت وزنه برداری از ایران به المپیک رفت، امتیاز پایینی را کسب کند. حرفهای من یعنی باید تلاش بیشتری در این عرصه کنیم. خود بچهها و کادر فنی شان در این ۲ سال که وزنه برداری بانوان در ایران آغاز شده است تلاش قابل قبولی را انجام دادند. فاصله کارکرد این بچهها در این ۲ سال بسیار با اهمیت است. از فدراسیون جهانی بچههای ما را به خاطر فنی و تکنیک وزنه برداری بسیار تحسین کردند.
بیشتر بخوانید: تاریخ اعزام وزنه برداران به ترکیه مشخص شد
نایب رئیس بانوان وزنه برداری ایران درباره عملکرد بانوان مان در این سالها بیان کرد: نوع نگاه و ارزیابی فدراسیون جهانی با ما تفاوت داد. آنها به عملکرد فنی و تکنیکی وزنه بردارن ما توجه داشتند و طبق چیزی که خودشان به ما گفتند، وزنه برداران مان در المپیک ۲۰۲۴ روی سکو خواهند رفت. ما که مدعی چنین حرفی نیستیم. چرا که محاسبات آنها با ما خیلی متفاوت است. باید تلاش مان را از این هم بیشتر کنیم چرا که بهترینهای وزنه برداران جهان در همین آسیا حضور دارند. البته میدانم که مرادی تمام تلاشش را میکند که اگر نتوانستیم سهمیه مستقیم را خودمان بگیریم، با وایلد کارت در توکیو ۲۰۲۰ حضور داشته باشیم.
انتهای پیام/