به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک انجیر با انجیر و سایر مواد درست میشود که در این میان انجیر نقش اصلی دارد. این کیک به شکلهای مختلفی درست میشود و گاهی آجیلهایی مثل گردو، بادام، پسته و ادویههایی مثل دارچین، جوز و میخک هم مواد این کیک را تشکیل میدهند. روی کیک هم گاهی با خامه زده، عسل، سس درست شده با انجیر و یا براق کننده شکری تزئین میشود. این کیک در اصل از آشپزی یونانی نشات میگیرد که بعدها دچار تغییر و تحولاتی شد.
این کیک میوهای به چندین شکل درست میشود. یک نوع کیک با آرد بادام درست میشود که بسیار مشهور است. این نوع برای کسانی که دچار حساسیت به گلوتن هستند، بسیار خوب است. همچنین به این روش شما یک کیک نرم و لطیف خواهید داشت. کیک انجیر معمولا به این شکل درست میشود که ابتدا خمیر در ظرف ریخته میشود، سپس انجیرهای برش زده و گاهی هم سالم روی خمیر چیده شده سپس در فر قرار داده میشود.
در کیک وارونه انجیر برعکس عمل میشود یعنی ابتدا انجیرها کف ظرف قرار میگیرند سپس خمیر روی آن ریخته میشود و موقع خروج از فر و خنک شدن کیک وارونه شده و سطح انجیری مشخص میشود. ما در زیر چند مدل کیک انجیر آوردهایم تا شما هرکدام را که مطابق میلتان بود، درست کنید.
این مدل کیک که همانند کیکهای میوهای خانگی به صورت یک لایه و در ماهیتابه چدنی درست میشود، بسیار نرم، لطیف و پف است و بخاطر وجود شکر قهوهای، طعمی خوشمزه و کاراملی دارد.
مواد لازم
کره نرم شده: ۳/۴ پیمانه (معادل ۱۵۰ گرم)
شکر قهوهای روشن: ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
اسانس وانیل: ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ پیمانه
بیکینگپودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر ترش با شیر کامل: ۳/۴ پیمانه
انجیر تازه: ۲ پیمانه، دو نیم شده
شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. کف یک ماهیتابه چدنی با قطر ۲۵ سانت را آرد بپاشید.
۲. داخل کاسهای بزرگ، کره نرم شده و شکر قهوهای را با همزن برقی روی سرعت متوسط حدود ۲ دقیقه میکس کنید تا پف کند. لبههای کاسه را به سمت پایین برانید. تخممرغ را اضافه کنید، حدود ۲ دقیقه عن بزنید تا پف کند. وانیل را هم افزوده و هم بزنید.
۳. داخل کاسهای متوسط، آرد، بیکینگپودر و نمک را با همزن سیمی بهم بزنید. همرن برقی را روی سرعت کم بگذارید. به آرامی آرد را به مخلوط توی کاسه اضافه کنید. ابتدا مقداری بعد مقداری شیرترش و هر بار بهم بزنید. ابتدا و انتهای کار با مخلوط آردی باشد. همزدن مخلوط فقط در حدی باشد که مواد با هم مخلوط شوند. در صورت نیاز موادی را که به بالای لبههای کاسه رفتهاند را با لیسک یا اسپاتول به سمت پایین برانید. خمیر را داخل ماهیتابه بریزید. انجیرها را به طور منظم روی خمیر بچینید به طوری که سمت برش خورده رو به بالا باشد. شکر سفید را روی آنها بپاشید.
۴. ماهیتابه را داخل فر گذاشته و آن را بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود. یک سیخ چوبی را در مرکز آن فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی پخته است. معمولا حدود ۵۰ تا ۵۵ دقیقه طول میکشد تا بپزد. حدود ۲۰ دقیقه بگذارید خنک شود سپس گرم سرو کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/