کدو حلوایی به خاطر طعم خاص و متفاوتی که دارد می‌تواند گزینه خوبی برای طبخ غذاهایی با مزه ویژه و لذیذ باشد.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو حلوایی از آن دسته صیفی‌جات است که کمتر مورد استقبال قرار گرفته و جای کمتری در وعده‌های غذایی دارد. از طرفی دیگر به عنوان یک وسیله تزیینی در خانه‌ها هست و با رنگ جذابی که دارد ترکیب خوبی را برای چیدمان ایجاد می‌کند؛ اما کدو حلوایی به‌خاطر طعم شیرینی که دارد می‌تواند در انواع غذاها استفاده شود و ترکیب متفاوت و لذیذی را بسازد. یکی از این غذاها که کدو حلوایی عنصر اصلی آن است، خورش کدو حلوایی است که به راحتی هم درست می‌شود.

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی؛ یک ترکیب جدید و متفاوت

مواد لازم:

مرغ:۴تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)

آلو: ۱۰۰گرم

کدوحلوایی تکه شده پخته:۲۰۰گرم

رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق سوپ‌خوری

روغن: ۴ قاشق سوپ‌خوری

پیاز: ۲عدد متوس

دارچین، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی؛ یک ترکیب جدید و متفاوت

 

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. یک عدد پیاز را به همراه تکه‌های مرغ و یک عدد هویج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

۲. پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.

۳. در نهایت آب‌مرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای ۳۰ دقیقه جا بیفتد. تکه‌های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم‌زدن بگذارید تا ۱۰ دقیقه با خورش جوش خورده و به‌اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.

۴. در هنگام سرو، تکه‌های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه‌های کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.