به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هدایت حاتمی اظهار داشت: برای ساختن و حرکت استان کرمانشاه به سمت توسعه و پیشرفت، راهی جز انسجام و همراهی با رسانهها و شنیدن صداهای یکدیگر نداریم.
او یکی از اهداف پیش رو حوزهی معاونت اقتصادی استانداری را تلاش برای بهبود فضای کسب و کار عنوان کرد، افزود: با بهبود فضای کسب و کار ضمن ایجاد شغل و کاهش بیکاری، رونق اقتصادی نیز گسترش پیدا میکند.
حاتمی با اشاره به اقدامات انجام شده برای کاهش نرخ بیکاری، بیان کرد: نرخ بیکاری استان در دو فصل اول سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با دو درصد کاهش روبرو بوده و علیرغم همه تلاش برای مهمترین مسئله استان یعنی بازسازی مناطق زلزله، با یک کار جمعی و هوشمندانه به دنبال کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری برای امسال هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ادامه داد: علاوه بر تلاش برای بهبود فضای کسب و کار، حفظ واحدهای موجود تولیدی و جذب سرمایه گذاریهای جدید را در اولویت کاری داریم و تلاش میکنیم تا رونق اقتصادی در استان گسترش یابد.
حاتمی بیان داشت: در هفته دولت امسال سامانه یکپارچه سرمایه گذاری در استان راه اندازی شد که قطعاً با این کار، صدور مجوزها در فرآیند سرمایه گذاری تسهیل و آسانتر خواهد شد.
او افزود: همچنین تلاش داریم که واحدهای نیمه کاره موجود در استان را راه اندازی کنیم و در عین حال به دنبال بنگاههای کوچک و متوسط نیز برای ایجاد اشتغال هستیم.
حاتمی در ادامه از آغاز عملیات اجرایی ۴ شهرک صنعتی جدید در استان خبر داد و اظهار داشت: دو تا از این شهرکها قبل از سال و دو تا دیگر در سال آینده کلنگ زنی خواهند شد و این نواحی نیز به نواحی موجود صنعتی استان اضافه خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت: استان کرمانشاه در خرید گندم از کشاورزان و پرداخت بهای آن یکی از استانهای پیشتاز کشور در سالجاری است و حدود هزار میلیارد تومان جهت خرید گندم به کشاورزان پرداخت شده است.
او افزود: همچنین بحث آموزش نوین در سیستم فنی و حرفهای را در دستور کار داریم و در این راستا ۱۲۰۰ برنامه آموزشی تدوین و اجرایی شده است و استراتژی ما در حوزه فنی و حرفهای بر اساس تقاضا محوری است.
حاتمی همچنین در خصوص روند بازسازی واحدهای صنعتی مناطق زلزله زده هم گفت: بر اثر وقوع زلزله دو سال گذشته در شهرستان سرپل ذهاب، ۵۵ واحد صنعتی در این شهرستان دچار آسیب شدند که که ۳۰ واحد از آنها تعمیری و ۲۵ واحد هم تخریبی میباشند که از ۲۵ واحد تخریبی ۱۵ واحد در حال ساخت میباشد و ۱۰ واحد دیگر نیز با مشکل وثیفه بانکی مواجه هستند.
او با بیان اینکه یکی از دغدغههای جدی ما فعال کردن منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد است گفت: این پروژه آینده شهرستان اسلام آباد را راقم خواهد زد و در برنامه داریم که با اجرای این پروژه شهرک تخصصی پایین دست و بالا دست پتروشیمی ایجاد شود که این مهم نقش مهمی در اشتغالزایی شهرستان خواهد داشت.
انتهای پیام/ز