به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،علی صابر سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه گفت : باتوجه به نزدیکی زمان برگزاری کنفرانس بین المللی اکوتوریسم روستایی در سال ۲۰۲۰ میلادی در نظر داریم با شاغلین و افرادی که به هرنحو با صنعت خدمات گردشگری در داخل و خارج از استان فعالیت میکنند ارتباط علمی و تجربی برقرار نماییم و رسیدن به این هدف، نیاز به نشستهای مستمر داشته و دارد.
او گفت : باید تلاش کنیم با همکاری بخش خصوصی و مدیران اقامتگاهها شرایط لازم را برای برخورداری بهینه از ظرفیتهای موجود در روستاها و از طرفی معرفی این ظرفیتها برای گردشگران فراهم کنیم.
صابر گفت: نقاط ضعف و قوت، بیان مشکلات و تسریع در انجام امور اداری از مرحله درخواست تا صدور مجوز بهره برداری اقامتگاه بوم گردی در سطح استان در دستور کار قرار دارد.
فرامرز رشیدی رئیس هیئت مدیره اقامتگاههای بوم گردی استان کرمانشاه گفت: هیئت مدیره اقامتگاههای بوم گردی با همکاران و مدیران اقامتگاههایی که از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مجوز فعالیت اخذ کرده اند جلساتی را برگزار کرده که در این جلسات به بررسی مشکلات پرداختیم و نبود زیرساختهای لازم به اطلاع استاندار کرمانشاه رسیده و او با صدور دستورات لازم، بر رفع این موانع و مشکلات تاکید کرده است.
او افزود: در این مسیر مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز همیشه یار و یاور اقامتگاههای بوم گردی در جهت توسعه و رفع مشکلات موجود بوده و هستند.
رشیدی، مشکلات و چالشهای پیش روی اقامتگاههای بوم گردی استان را نبود خدمات عمرانی، چاده دسترسی به روستا، نیاز به سوخت رسانی، نبود آنتن و دسترسی نداشتن به شبکههای مخابراتی تلفن همراه، عدم اینترنت پرسرعت که خواست و نیاز گردشگر میباشد، مشکلات آب رسانی و عدم درجه بندی اقامتگاهها برشمرد.
سرپرست معاونت گردشگری اقدامات لازم در جهت نظارت برکیفیت و رعایت استانداردهای موردنظر اداره کل میراث، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه با توجه به اساسنامه در روند صدور مجوز و بهره بردای از اقامتگاههای بوم گردی را اعلام و پیگیری و مکاتبات صورت گرفته در جهت بهبود شرایط و درجه بندی اقامت گاهها با وزارت خانه متبوع و دیگر دستگاههای مرتبط با این امر را از اهداف این معاونت اعلام کرد.
انتهای پیام/د