به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت با حضور حجت الاسلام و المسلمین خسروی مدیر کل دفتر آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، روز یکشنبه ۲۶ آبان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین خسروی در این برنامه گفت: شرکت در آزمون سراسری قرآت و عترت فرصتی برای تمام اقشار است و محدودیت سنی ندارد.
وی افزود: این آزمون در رشته حفظ یک، پنج، ده جزء و کل قرآن برگزار میشود. همچنین برگزاری آزمون در رشته ترجمه، فهم و تفسیر قرآن برای علاقهمندان را هم در نظر گرفتهایم. آزمون رشته معارف اهل بیت (ع) در حوزه نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و سیره ائمه معصومین هم برای شرکتکنندگان پیش بینی شده است.
مدیر کل دفتر آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد عنوان کرد: ۲۵ آبان ماه ثبت نام آزمون سراسری قرآن و عترت آغاز شده و تا ۱۵ آذر ادامه دارد و زمان آزمون ۳ بهمن ماه خواهد بود.
وی درباره هدف از برگزاری این آزمون اظهار کرد: هدف این آزمون انس با قرآن است و انس با کلام الله مجید فصل مشترک تمام فعالیتهای معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد است. انس با قرآن مشروط به طهارت ظاهری و طهارت باطنی است؛ از نظر فقهی کسانی میتوانند قرآن را لمس کنند که طهارت ظاهری (وضو) داشته باشند، اما لمس قرآن و حقیقت قرآن طهارت باطنی است و کسانی میتوانند از عالم نورانی آن بهره بگیرند که از نظر باطنی آن را به دست بیاورند. قرآن خودش هدایت نمیکند، بلکه یک وسیله است و خداوند انسان را هدایت میکند.
وی افزود: یکی از اهداف آزمون سنجش و ارزیابی کمی و کیفی عملکرد آموزشی موسسات و مراکز قرآنی است؛ بیش از چهار هزار موسسه قرآنی داریم و در این آزمون موفقیت آنها سنجیده میشوند. دومین هدف ما ایجاد انگیزه میان عموم مردم جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان برای فراگیری قرآن و معارف دینی است. سومین هدف ما هم شناسایی و معرفی نخبگان و استعدادهای قرآنی است. در این آزمون سازمان اوقاف و امور خیریه، دانشگاه پیام نور و دبیرخانه ستاد کانونهای مساجد با معاونت قرآن و عترت همکاری می کنند.
انتهای پیام/