به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی محمدی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای بوشهر با اشاره به سامانه بارشی فعال در استان گفت: بر اساس اخطاریه اعلام شده، فعالیت این سامانه حدود چهار روز در تداوم خواهد داشت که پیش بینی میشود با مجموع بارش ۴۰ تا ۶۰ میلیمتر در استان و حوزههای بالادست استان بر رودخانههای اصلی صورت پذیرد.
او افزود: در رودخانههای دره گپ، چهارروستایی، شاپور، دالکی،مند و باهوش احتمال سیلابی شدن و آبگرفتگی بیشتر است.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای بوشهر ادامه داد: حدود ۴۰ متصدی و تکنسین به صورت شبانه روزی در حال اندازه گیری و اعلام میزان بارش و تغییرات سطح آب رودخانهها هستند.
محمدی بیان کرد: با توجه به تامین قسمت عمده آب آشامیدنی استان از استانهای همجوار، شرکتهای آب و فاضلاب شهری، آب و فاضلاب روستایی و آبرسانی خلیج فارس باید درباره پایش و کنترل خطوط انتقال آب آشامیدنی و همچنین تامین آب پایدار در زمانهای اضطراری اقدام کنند.
او، رودخانه شاپور را یکی از نقاط در معرض سیلاب نامید و گفت: دفتر تاسیسات آبی شرکت آب به منظور مدیریت در آبگیری و کنترل سیلاب، مانور دریچه سدها به ویژه سد رئیسعلی دلواری و همچنین تامین برق اضطراری این سازهها را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای بوشهر افزود: گروههای گشت و بازرسی این شرکت با رصد میدانی رودخانه ها، مسیل ها، گلوگاههای آبگذری و طرحهای تغذیه مصنوعی هرگونه تغییر در وضعیت پایدار را گزارش خواهند کرد.
محمدی همچنین به طرحهای در حال اجرای این شرکت اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به در خطر سیلاب بودن طرحهای سدسازی، هشدارهای لازم در راستای نظام نامه مدیریت سیلاب به منظور آمادگی لازم به پیمانکاران این طرحها داده شده است.
او از مردم خواست در زمان سیلاب به هیچ وجه به حریم و ترانشه رودخانهها نزدیک نشوند و از ساکنان حاشیه رودخانهها و مسیلها نیز درخواست کرد در بستر و حریم رودخانه اسکان نیابند و از فعالیت در مناطق مستعد سیل خودداری کنند.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای بوشهر تاکید کرد: ورود به تاسیسات آبی و حریم رودخانهها در زمان سیل برای عکاسی امری پرخطر است و از هم استانیها میخواهیم از این امر بپرهیزند.
انتهای پیام/ک