به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از اظهارات مداخلهجویانه «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا درباره بروز برخی آشوبها در ایران، وزارت خارجه آمریکا هم اقدامی مشابه از خود به نمایش گذاشت.
درهمین ارتباط، «مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله جویانه مدعی شد: «ایالات متحده در کنار مردم ایران که مدتهاست در حال زجر کشیدن هستند، قرار دارد؛ مردمی که به تازهترین بیعدالتی رژیم فاسد در قدرت اعتراض میکنند. ما تلاش (دولت ایران) برای قطعی اینترنت را محکوم میکنیم»! این اظهارات مداخلهجویانه ساعتی بعد از توئیت «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا درباره برخی اغتشاشات و ناآرامیها در ایران مطرح شد. پمپئو پیشتر مدعی شده بود: آمریکا صدای مردم ایران را شنیده و از آنها حمایت میکند!
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در جریان درس خارج فقه امروز خود به دخالت های خارجی در مسأله اغتشاشات و نا آرامی ها اشاره کرده و فرمودند: «همه مراکز شرارت دنیا علیه ایران، این کارها [اغتشاشات] را تشویق کردند، از خانواده منحوس خبیث خاندان پهلوی تا مجموعه خبیث و جنایتکار منافقین، اینها دارند مرتباً در فضای مجازی و در جاهای دیگر دارند تشویق میکنند که این شرارتها انجام بگیرد».
مواضع مداخله جویانه جدید ایالات متحده آمریکا، افکار عمومی بار دیگر به خوبی مشاهده کردند که ایالات متحده آمریکا در قامت حمایت از برخی اراذل و اوباش و افراد مخلّ امنیت عمومی برآمده است تا بدین ترتیب، اقدامات فرافکنانه و دروغ گوییهای پی در پی مقامات واشنگتن بیش از پیش آشکار شود. آمریکایی ها با مواضع اخیر خود درقبال برخی اغتشاشات در ایران، در واقع نشان دادند که هنوز هم از تلاش برای عملیاتی سازی پروژه آشوب در ایران دست برنداشته اند؛ درست همان پروژه ای که برای تحقق آن درحال حاضر در لبنان و عراق، تلاش می کنند.
پروژه آشوب به ویژه در کشورهای سردمدار و حامی مقاومت از جمله جمهوری اسلامی ایران، همواره در دستور کار مقامات آمریکایی بوده است؛ آن ها برای اجرایی ساختن این پروژه حتی از حمایت از اراذل و اوباش و کسانی که به مردم و اموال آن ها هیچ رحمی از خود نشان نمی دهند، دریغ نمی کنند. از همین روی، آمریکایی ها ظهور و بروز برخی نا آرامیها در برخی مناطق ایران را بهترین فرصت برای عقده گشایی های خود علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان رهبر مقاومت در منطقه، قلمداد کردند.
این همان سیاستی است که ایالات متحده آمریکا پیشتر نیز در جریان برخی نا آرامی ها و اغتشاشات در ایران طی سال های گذشته به ویژه در جریان فتنه سال ۹۸ در پیش گرفت. در آن زمان نیز مقامات وقت ایالات متحده از تمام تلاش خود برای تحریک آشوبگران و اغتشاشگران بهره برداری کردند، تمامی رسانه های ارتباط جمعی را بسیج کردند، تمامی شبکه های تحت امر خود را اجیر کردند اما در نهایت با بصیرت و هوشیاری ملت ایران، توطئه های واشنگتن در آن زمان به نتیجه نرسید. با این حال، به نظر می رسد که آمریکاییها با عدم عبرت از تاریخ سرشار از سیاهی و شکست خود در قبال ایران به ویژه در جریان فتنه ۸۸ بار دیگر همان مسیر را انتخاب کرده اند.
در جریان اغتشاشات دی ماه سال ۹۶ نیز ایالات متحده آمریکا پروژه ایجاد آشوب در ایران را در دستور کار خود قرار داد. در آن زمان نیز آمریکایی ها از شماری اراذل و اوباش و افراد مخلّ امنیت عمومی حمایت به عمل آوردند اما این حمایت های گسترده هم همچون سال ۸۸ برای آن ها رهاوردی به دنبال نداشت و در نهایت با پایان زودهنگام ناآرامی ها، تنها لکه ننگ جدیدی به کارنامه سیاه ایالات متحده اضافه گردید. اکنون نیز آمریکایی ها با تکیه بر همان سیاست های مداخله جویانه و فتنهانگیزانه تلاش می کنند تا خود را حامی مردم ایران و حقوق آن ها جلوه دهند.
این تلاش مذبوحانه ایالات متحده آمریکا درحالی است که این کشور طی ۴ دهه گذشته از اعمال هیچگونه تحریمی به ویژه در عرصه پزشکی و دارویی علیه تهران دریغ نکرده است؛ اقدامی که هدف اول و آخر آن، ضربه زدن به همان مردمی است که مقامات واشنگتن امروز مدعی شنیدن صدای آن ها هستند! این همان معیارهای دوگانه ای است که همواره در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران مشاهده شده است.
افکار عمومی امروز بیش از هر زمان دیگری به این تناقض در سیاست آمریکایی ها در قبال جمهوری اسلامی ایران و مردم آن پی برده اند و به خوبی می دانند که آمریکایی ها قاتلانی هستند که با سخنان پر طمطراق در حمایت از حقوق ملت ها تلاش می کنند خود را به عنوان ناجی جلوه دهند.
واقعیت آن است که مداخلات آمریکایی ها در امور ایران و حمایت های پی در پی آن ها از اغتشاشات و نا آرامی های پراکنده در برخی نقاط کشور چه در سال ۸۸، چه در سال ۹۶ و چه اکنون در سال ۹۸ در واقع نشان دهنده شکست کامل سیاست «فشار حداکثری» علیه ایران است، چراکه در سایه شکست این سیاست شوم است که آمریکایی ها حمایت از برخی اراذل و اوباش در دستور کار خود قرار داده اند تا شاید از این رهگذر به اهداف ضد ایرانی خود دست پیدا کنند.
در واقع، پس از شکست سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران از طریق اعمال تحریم های خفه کننده و همچنین تشکیل ائتلاف های بین المللی ضد ایرانی، آمریکاییها حمایت از اغتشاشگران و اخلال گران در امنیت عمومی را در دستور کار قرار داده و به آن ها به چشم پیاده نظامهای خود برای تحقق اهدافشان نگریستند.
آمریکایی ها برای تحقق اهداف ضد ایرانی خود حتی تمامی رسانههای همسو با خود از جمله «بی بی سی»، «العربیه»، «الحدث»، «اسکای نیوز عربی»، «رویترز» و ... را بسیج کردند تا این رسانه ها به بزرگنمایی حوادث و نا آرامی های پراکنده در ایران در نزد افکار عمومی بپردازند. این مسأله نیز خود به تنهایی گواه دیگری بر شکست هایی است که آمریکایی ها در سیاست های مختلف خود در قبال تهران، متحمل شده اند.
منبع:مهر
انتهای پیام/
نمیدونم چرا همه نظزا مثبته بعد فقط دیس لایکای همشون بالاس حلل الخالققققق
چرا وقتی پلیس و ارتش فرانسه ، اعتراضات جلیقه زردهای فرانسوی بخاطر افزایش قیمت سوخت را وخشیانه سرکوب کردند ، ساکت بودید
قول ميدم همين آشوبا رو صد برابر بيشتر سرش در بياريم
اب به اسیاب دشمن نریزید با اتش زدن .این عمل تروریستی و داعشی است .اشد مجازات
دست قاجاق چیان بنزین به کشورهای همسایه قطع میشه .در اصل یارانه بنزین کشورهای همسایه قطع میشه
الودگی هوا و ترافیک کم میشه که داره همتون را میکشد
درامد برای قشر کم درامد بوجود امد .چرا به کانالهای معاند گوش میدهید
چقدر منافق و امریکایی داشتیم نمیدونستم!!! به در گفتم دیوار بشنوه
ولی هر جا خرابی به وجود آمده قبلش همین آمریکایی ها حضور داشتن و داشتن از آب گل آلود نفت چپاول میکردن
دست شون آتو ندین کشور بگین لازم بود الان گران کنید