میزان جوجه ریزی در مازندران ۷ ماه گذشته ۱۰ درصد افزایش داشت.

ابراهیمی مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: ۱۰ میلیون جوجه ریزی در مازندران انجام شد که ۱۰ درصد بیشتر از دوره قبل است.

او با بیان اینکه افزایش عرضه مرغ سبب تثبیت قیمت مرغ شده است، افزود: قیمت هر کیلوگرم مرغ امروز در بازار‌های مازندران ۱۲ تا ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان و ۳۰۰ تومان از میانگین کشور پایین‌تر است.

ابراهیمی افزود: ۳ هزار تن گوشت مرغ تاکنون خریداری شد و در انبار‌های استان موجود است و مرغداران هر میزان برای فروش داشته باشند این اداره کل آن را می‌خرد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران با بیان اینکه موجودی گوشت قرمز نیز در انبار‌های این شرکت مناسب است، گفت: ماهانه ۳ هزار تن گوشت قرمز در مازندران مصرف می‌شود که همه انبار‌ها اکنون پر است.

او در خصوص نهاده‌های دامی نیز گفت: ۳۲ هزار تن ذخیره سویا در انبار‌ها موجود است.

ابراهیمی ادامه داد: توزیع نهاده‌های دامی در استان نیز افزایش داشت به گونه‌ای که از ۶۸ هزار تن پارسال اکنون به ۱۱۰ هزار تن رسیده است.
مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: ۶۱۰ هزار تن نهاده‌های دامی شامل ذرت و جو از بنادر وارد کشور شد و در انبار‌ها موجود است.

انتهای پیام/س
 

افزایش ۱۰ درصدی جوجه ریزی در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.