مهدی جمالینژاد، معاون عمرانی وزارت کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین برنامهریزیهای دولت برای رسیدگی به مناطق سیلزده اظهار کرد: سیل فرودین امسال در نوع خود به دلیل گستردگی و تحت تأثیر قرار دادن حداقل ۲۴ استان کشور در قرن حاضر بیسابقه بوده است؛ بنابراین رسیدگی به این حجم از خسارات نیازمند تدبیر و تعریف سازوکاری جدید بود.
معاون عمرانی وزارت کشور گفت: به منظور رسیدگی جدی به استانهای تحت تأثیر نسبت به تشکیل قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده در وزارت کشور و تشکیل ۷ کمیته تخصصی با تعریف وظایف دقیق و تقسیم کار اقدام شد.
جمالینژاد ادامه داد: دولت و وزارت کشور امور مقابله و پاسخ به این بحران و رسیدگی به بازسازی مناطق سیلزده را در دستور کار قرار دادهاند و با تشکیل منظم جلسات قرارگاه و کمیتههای تخصصی، بازسازی این مناطق را برنامهریزی و عملیاتی کردند.
او با بیان اینکه پیشبینی اعتبارات و تسهیلات برای بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده با اولویت مسکن با شروع بارندگیها در دستور دولت قرار گرفته است، تصریح کرد: نخستین مصوبه برای جبران این خسارات در فروردین ماه ۹۸ توسط دولت صادر و اعتبارات لازم تخصیص یافت. در ادامه این موضوع با برآورد دقیقتر خسارات، دولت در خرداد و تیرماه مصوبات جداگانهای برای نوسازی و بازسازی زیرساختهای شهری و روستایی، راه و شهرسازی، مسکن، آب و برق و فاضلاب تصویب و اعتبارات لازم را تخصیص داد.
معاون عمرانی وزارت کشور گفت: تشکیل کارگروههای بازسازی و نوسازی در استانها به ریاست استانداران و پیگیری منظم برنامههای بازسازی از دیگر تصمیمات اساسی برای ساماندهی مناطق سیلزده بوده است.
بیشتر بخوانید: سفیر جدید سوئد استوارنامه خود را تقدیم آقای روحانی کرد
انتهای پیام/