فراهانی گفت: در حوزه توسعه استارت‌آپ‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی به شرق تهران توجهی نشده است.

پاینده/ توسعه استارت‌آپ‌ها معطوف به دانشگاه شریف و غرب تهران نیستبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران در تذکر و پیشنهاد خود به سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری که به منظور ارائه گزارش درباره شهر هوشمند در صحن شورای شهر تهران حضور پیدا کرده بود، با تأکید بر اینکه گزراش ارائه شده از سوی آقای ستاری گزارش جامع و خوبی بود، گفت: بر اساس گفته‌های آقای ستاری ما در مدیریت شهری باید جلسه‌هایی با مدیران و مسئولان کلان در حوزه توسعه استارت‌آپ‌ها داشته باشیم تا بتوانیم بر اساس گزارش‌ها تصمیم‌های خوبی اتخاذ کنیم.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به انتظار‌های مدیریت شهری از گزارش معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: انتظار ما این بود که آقای ستاری در گزارش خود به این نکته نیز اشاره کند که مدیریت شهری چه موضوعاتی را برای بکارگیری شرکت‌های دانش بنیان نیاز دارد و نکته دیگر این بود که به مسئله قطع اینترنت اشاره می‌کرد.

فراهانی با تأکید بر اینکه فعالیت استارت‌آپ‌ها در گرو دسترسی آزاد به اینترنت است، گفت: اخلال در اینترنت به طور حتم می‌تواند مشاغل دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها را تحت تاثیر قرار دهد که متاسفانه آقای ستاری به اخلال چند روزه اینترنت اشاره‌ای نکرد.

او با اشاره به مشکلات بخش خصوصی گفت: متاسفانه فعالیت بخش خصوصی ما تحت شدید‌ترین مشکلات مالی و بیمه‌ای است که باید مدیریت کلان در حوزه علم و فناوری تصمیم‌های به جایی در این حوزه اتخاذ کند.


بیشتر بخوانید: شهرهای بزرگ مهد استارت‌آپ‌ها هستند/ بانک‌ها در آینده نابود می‌شوند


عضو شورای شهر تهران با اشاره به تأکید معاون علمی و فناوری ریاست جمهور به توسعه استارت‌آپ‌ها در غرب تهران به ویژه دانشگاه شریف گفت: ما در شرق تهران نیز ظرفیت‌های بالایی برای توسعه استارت‌آپ‌ها داریم که متاسفانه توجه چندانی به آن نشده و پیشنهاد ما این است که در مدیریت شهری با تشکیل کارگروهی به موضوعات، چالش‌ها و ظرفیت‌های پیش رو برای توسعه کسب و کار‌های اینترنتی و استارت‌آپ‌ها بپردازیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۲ ۲۹ آبان ۱۳۹۸
به تخمین موسسه نت بلاک، میزان خسارت ناشی از هر روز قطعی اینترنت در ایران مبلغ سرسام‌آور ۳۶۹,۵۷۰,۷۶۳ (۳۶۹ میلیون) دلار آمریکا است. سعید اسلامی بیدگلی دبیرکل کانون نهاد‌های سرمایه گذاری ایران درباره تاثیر قطعی اینترنت بر بازار سرمایه گفته در روز‌های اخیر بازار سرمایه نزدیک به ۴ هزار و ۵۰۰ واحد کاهش را تجربه کرد. مشکلات قطع اینترنت منجر به کاهش شاخص شده، چون این حس را ایجاد می‌کند که ریسکی در بازار وجود دارد، اما آنچه مشخص است این است که با قطعی اینترنت، کسب و کار‌های مجازی قربانی اول خواهند بود.
آخرین اخبار