به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند با بیان اینکه درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین به خانوادهها باز میگردد، اظهارداشت: ۶۵ درصد بنزین مصرفی مردم با قیمت یک هزار و ۵۰۰ تومان توزیع میشود از این رو به نظر نمیرسد که اجرای این طرح تاثیر چندانی بر افزایش قیمت کالاها نداشته باشد.
او افزود: به منظور به حداقل رساندن تاثیرات تورمی این طرح در استان کرمانشاه، دو ستاد برای تنظیم قیمت کالاها در بازار و کنترل قیمت حمل و نقل تشکیل شده است.
استاندار کرمانشاه اعلام کرد: ستاد تنظیم بازار با مسئولیت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تا اطلاع ثانوی به منظور کنترل قیمت کالاهای اساسی موردنیاز مردم هر روز در استانداری کرمانشاه تشکیل میشود.
بازوند ادامه داد: در زیرمجموعه این ستاد تیمهای بازرسی فراوانی به منظور کنترل قیمتها در سطح استان تشکیل شده اند که به صورت مداوم و در شیفتهای مختلف بر بازار نظارت دارند.
او بیان کرد: کالاهای اساسی و موردنیاز مردم همچون برنج، آرد، روغن و شکر به اندازه کافی و بدون هیچ مشکلی در انبارهای استان وجود دارد.
استاندار کرمانشاه در باره قیمت حمل و نقل نیز گفت:، چون بخش اصلی و اساسی حمل و نقل در کشور وابسته به گازوئیل است، به نظر نمیرسد که ما شاهد افزایش قیمت چندانی در زمینه حمل و نقل باشیم.
هوشنگ بازوند توضیح داد: یک ستاد با مسئولیت معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در سطح استان تشکیل شده است که به صورت مداوم بر قیمت حوزه حمل نقل همچون حمل و نقل ترانزیتی، تاکسی ها، تاکسیهای اینترنتی، اتوبوسها و مینی بوسها نظارت دارد.
براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از روز ۲۴ آبان ۹۸، قیمت بنزین معمولی سهمیهای هر لیتر ۱۵ هزار ریال، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیهای هر لیتر ۳۰ هزار ریال و بنزین سوپر هر لیتر ۳۵ هزار ریال محاسبه میشود.
براساس مصوبه این شورا سهمیه سوخت خودروهایی که در کارت خودرو دوگانه سوز قید شده ۳۰ لیتر درماه، خودروهای تک سوز ۶۰ لیتر درماه است و خودروهای مربوط به دستگاههای اجرایی بدون سهمیه و باقیمت آزاد محاسبه میشود.
انتهای پیام/ز