مصلایی مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، گفت: احداث پایانه صادراتی آبیک از سال ۹۶ با ذخیره سازی غلات و گندم در سیلوهای شمس آذر آغاز شد و پیش بینی میشود این طرح قبل از سال جدید وارد مدار شود.
مصلایی افزود: مجوز راه اندازی این پایانه در بهار امسال گرفته شد و در حال حاضر سیلوها کامل شده است و در حال گرفتن مجوز تاسیس برای ۶ کد صنایع غذایی و تبدیلی هستیم.
او اضافه کرد: مساحت این پایانه صادراتی ۱۶ هکتار است و پیش بینی میشود برای راه اندازی آن حدود ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شود.
مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان گفت: در این پایانه محصولات کشاورزی پس از برداشت در انبارهای بهداشتی و سردخانههای مجهز نگهداری میشوند و خدماتی همچون دسته بندی، درجه بندی و بسته بندی محصولات برای عرضه در بازارهای خارجی و داخلی داده میشود.
مصلایی افزود: همچنین با توجه به مجهز بودن این پایانهها به خط ریلی در هزینههای حمل و نقل کاهش خواهیم داشت.
مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان گفت:اگر این مجموعه به ظرفیت برسد میتواند حدود ۱۰۰ هزار تن از غلات، نهادههای دامی، میوه، خشکبار و حبوبات را پوشش دهد.
او، درباره علت احداث این پایانه صادراتی در آبیک اضافه کرد: این شهرستان بیشترین و بهترین تولید گندم را دارد و همچنین بیشترین دامداریها و مرغداریهای در آبیک و البرز است.
مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان گفت: در صورت بررسی و مکان یابی و توجه به نوع محصولات تولیدی امکان احداث پایانههای صادراتی در دیگر مناطق استان وجود دارد.
انتهای پیام/ک