به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، پایگاه اطلاعرسانی ادارهکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در یازدهمین جلسه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان که با حضور فرمانداران شهرستان های چابهار و کنارک، فرماندهان نظامی و انتظامی استان، مدیران کل دستگاه های اجرایی، مدیران شهرستانی و جمعی از سرمایه گذاران بخش خصوصی در بندر شهید بهشتی چابهار برگزار شد اظهار داشت: با توجه به ضرورت راه اندازی مجدد خط مسافری دریایی چابهار –عمان، باید به همه دستگاه ها ابلاغ شود تا جهت استقرار پرسنل و سایر امکانات و خدمات مورد نیاز در ترمینال مسافری بین المللی بندر شهید کلانتری اقدام کنند.
او با تاکید بر ضرورت تبدیل اسکله شهید رضایی زرآباد به بندر شیلاتی - تجاری ادامه داد: با توجه به توجیه اقتصادی این موضوع، باید در این راستا دستگاههای متولی همکاری کنند تا طرح تبدیل این اسکله به بندر صادراتی تهیه شود و به تصویب دولت برسد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به اهمیت فعالیت کارگاههای شناورسازی در رونق تولید داخلی و اشتغال نیروهای بومی، باید برای احیای این کارگاه.ها اقدام شود که با تحقق این مهم علاوه بر تامین شناورهای مورد نیاز استان میتوان بازارهای کشورهای همسایه را هم پوشش داد.
به گفته موهبتی قراردادهای منعقده در سواحل استان باید زمینه سرمایهگذاری داشته باشد، از طرفی تسهیلگری لازم برای سرمایهگذاران صورت گیرد، همچنین باید به بازه زمانی پروژهها توجه شود و اجرای پروژههای دریایی با مجوز و نظارت ادارهکل بنادر و دریانوردی باشد.
او در ادامه خواستار ساماندهی شناگاههای استان شد و اضافه کرد: ادارهکل راه و شهرسازی جنوب استان نیز باید در اسرع وقت نسبت به ابلاغ نقشه پروژه جاده دسترسی بندر چابهار از درب شرقی بندر شهید بهشتی تا کیلومتر 16 اقدام کند.
استاندار سیستان و بلوچستان با تقدیر از اقدام ادارهکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان و دیگر دستگاههای متولی جهت ورود کالای اساسی از طریق بندر چابهار در ماه های اخیر افزود: مدیریت راه رسیدن به هدف است نه محدودیت و همه باید در این حوزه به گونه ای نقش ایفا کنند که اثربخش باشد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به راه اندازی مجدد ترمینال مسافری بین المللی بندر شهید کلانتری چابهار گفت: انتظار میرود راهکارهایی مناسب جهت بهره مندی از این ظرفیت بینظیر ارائه شود و دستگاههای متولی نیز در این راستا همکاری لازم را با ادارهکل بنادر و دریانوردی داشته باشند.
بهروز آقایی افزود: بندر زرآباد یکی از بهترین بنادر صیادی کشور است که می تواند در صادرات محصولات کشاورزی، باغی، علوفه، آبزیان و مواد معدنی نقش تاثیرگذاری ایفا کند، بنابراین تبدیل این بندر به بندری تجاری با فعالیت صادراتی گسترده از اولویت های توسعه و زمینهساز اشتغالزایی با نگاه بومی گرایی است.
او خواستار رفع مشکلات کارگاههای شناورسازی استان و احیای این صنعت شد و اظهار کرد: ۱۲ کارگاه شناورسازی در استان وجود دارد که در صورت احیای آن ظرفیت اشتغال یک هزار و ۲۰۰ نفر و همچنین تولید سالیانه ۵۰۰ شناور در استان فراهم میشود.
در این نشست تعدادی از درخواستهای سرمایه گذاری واصله به دبیرخانه ساماندهی و مدیریت سواحل استان نیز بررسی و تعیین تکلیف شد.
انتهای پیام/ع