به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دو سال پس از شکلگیری جنبش "MeToo" در برابر سوءاستفادههای جنسی در سراسر جهان، زنان شاغل جهان هنوز هم از افشای عمل سوءاستفادهکنندگان واهمه دارند و به این دلیل که نگران از دست دادن شغل خود هستند، در برابر سوءاستفادهکنندگان سکوت میکنند.
انگلیس از کشورهایی است که زنان شاغل و محصّل در آن از افشای نام سوءاستفاده کنندگان خودداری میکنند؛ به گزارش پایگاه خبری "گاردین"، بر اساس نظرسنجی صورتگرفته در روز سهشنبه ۱۹ نوامبر، ۸۰ درصد از زنان شاغل در انگلیس، تمایل ندارند آزار و اذیتهای جنسی در محل کار خود را گزارش دهند.
این زنان به دلیل ترس از دست دادن شغلهایشان هرگز لب به سخن باز نمیکنند و از عواقب سخن خود واهمه دارند؛ براساس این نظرسنجی تعداد ۲۰۰۰ زن شاغل و محصّل بین ۱۸ تا ۳۰ سال در انگلیس، مایل به واکنش نسبت به عمل تجاوزگران نیستند و در مقابل آنها سکوت میکنند؛ بسیاری از سوءاستفادهکنندگان در ردههای بالای ریاستی هستند و مدیر مجموعه به حساب میآیند.
حدود ۱۵ درصد از زنان شرکتکرده در نظرسنجی، آزار و اذیت را گزارش داده بودند، اما بهدرستی با آنها برخورد نشده بود؛ ۵ درصد از این تعداد نیز اعلام کردهاند که بهدلیل آزار و اذیت جنسی، تعرض یا سوءاستفاده مجبور به تغییر شغل هستند.
این مشکلات باعث سلب آرامش از زنان انگلیسی در محیط کار شده است؛ بسیاری از زنان شاغل و محصّل با این معضل روبهرو هستند، اما هیچ اقدامی نمیتوانند انجام دهند.
یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۷ نشان میدهد که بیش از نیمی از زنان انگلیسی در حالی که در محل کار یا تحصیل بودهاند مورد تجاوز و آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند؛ براساس نتایج این نظرسنجی، بیش از نیمی از زنان شاغل انگلیسی در محیطهای کاری مورد تجاوز قرار میگیرند یا با کلمات و عبارات نامتعارف همکاران و کارفرمایان مرد مواجه میشوند.
محققان "کنگره اتحادیه تجار و پروژه تبعیض جنسی" انگلیس بیان میکنند ۵۲ درصد از زنان انگلیسی تجربه رفتارهای ناخواسته از سوی همکاران و کارفرمایان شامل شنیدن شوخیها و جملات نامتعارف، آزار جنسی و تجاوز را داشتهاند؛ این رقم میان دختران و زنان ۱۶ تا ۲۴ ساله بیشتر است و به ۶۳ درصد میرسد.
بر اساس یافتههای این نظرسنجی، زنانی که در صنایع تولیدی و گردشگری مشغول کار هستند، بیشتر مورد تعرض قرار میگیرند.
مقالهنویس گاردین و طراح پروژه "هر روز تبعیض جنسی" در این رابطه میگوید: «مردم میگویند آزار جنسی دیگر در محل کار وجود ندارد؛ این تفکر از این جایی میآید که برخی براین باورند که میان زن و مرد برابری وجود دارد، اما این تحقیق نشان میدهد که فاصله زیادی میان برابری و حقیقتی که زنان با آن روبهرو هستند وجود دارد».
این معضل برای دانشجویان و دانشآموزان نیز وجود دارد؛ بر اساس آماری که در سال ۲۰۱۸ توسط "آمار ملی انگلیس" اعلام شد، تقریباً نیمی از دانشجویان دانشگاههای انگلیس (حدود ۴۹ درصد) مورد آزار و اذیتهای جنسی قرار گرفتهاند.
براساس این آمار منتشرشده، ۳۰ درصد از تجاوزها در محیط دانشگاه صورت گرفته و بیش از ۵۳ درصد از قربانیان طعمه همکلاسی خود شدهاند.
پس از حدود یک سال کار و جلسات متعدد در این زمینه، دولت انگلیس قوانین جدیدی را با هدف تشویق دانشجویان و دانشآموزان به گزارش آزارهای جنسی تصویب کرده است، اما هواداران قربانیان خشونتهای جنسی نسبت به این قوانین مناقشهبرانگیز ابراز تردید و اینگونه استدلال میکنند که این تغییرات ممکن است موجب دلسردی بیشتر دانشآموزان و دانشجویان قربانی از گزارش کردن این جرایم شود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/