معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت : دولت برای حمایت از کارآفرینان، صاحبان ایده و خلاقیت در تولید و اشتغال، تسهیلات کلانی اختصاص داده است.

به گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت : دولت به استان کرمانشاه هزار میلیارد تومان تسهیلات کارآفرینی در مشاغل خرد، خدماتی و ... اختصاص داده که کارآفرینانی که واقعا کننده کار، صاحب ایده، خلاقیت و طرح هستند می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

او با اشاره به ضعف ارتباطی بین دانشگاه، دولت و بخش صنعت (خصوصی) گفت : بین راهبرد‌های کلان اقتصادی دولت با دانشگاه‌ها و صنعت در کشور و به تبع آن در استان ارتباط ضعیفی وجود دارد و این باعث شده بیشترین آمار بیکاری در بخش دانش آموختگان دانشگاهی داشته باشیم، صنعت و کارآفرینان به افراد صاحب مهارت دسترسی نداشته باشند و این از عدم توازن بین این سه ضلع مهم توسعه است.

او به تشریح برنامه‌های اقتصادی استان کرمانشاه پرداخت و گفت: در نظر داریم کرمانشاه را جزء ارزان‌ترین استان‌های کشور قرار داده، آمار بیکاری آن را تا رده میانگین متوسط کشور کاهش دهیم و کرمانشاه را از نظر جذب سرمایه گذاری یک استان جذاب در کشور قرار دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به برخی از قوانین و ساختار اداری دست و پاگیر پیش روی کارآفرینان گفت: کارآفرینی در تولید، خلق ثروت، ارزش افزوده و اشتغال مقوله بسیار مهمی است، لذا دربحث صدور مجوز‌ها و در ارائه خدمات و تسهیلات و ... نباید جزیره‌ای برخورد شود سیستم بانکی، اداری و بخش خصوصی باید به مانند یک اکوسیستم عمل کنند.

حاتمی تولید و فرهنگ کارآفرینی را دارای ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و اجتماعی دانست و گفت: به هر کشور و جامعه توسعه یافته‌ای نگاه کنیم می‌بینیم اقتصاد آن کشور متاثر از فرهنگ کار و معقولات اجتماعی پیرامون آن است.

او خدمات را مکمل تولید کالا‌ها دانست و افزود: ۸۰ درصد اشتغال و درآمد توسعه جوامع پیشرفته از بخش خدمات است در حالی در کشور ما ۵۱ درصد است و اگر این فاصله پر شود بیکاری از بین می‌رود، اما باید دقت داشته باشیم ما نیاز به چه نوع خدماتی داریم و آن را در دستور کار قرار دهیم.

او گفت: بنگاه‌های تولیدی و کارآفرینان استان در بخش امور مالی دچار ضعف هستند بنا داریم در این بخش ۲۰۰، ۳۰۰ نفر آموزش ویژه دهیم که بتوانند دراین بخش به کارآفرینان کمک و مشاوره دهند و کارآفرینان نیز باید برای موفقیت بیشتر به سمت آموزش، پژوهش مشاوره و بکارگیری نیرو مهار بروند.

حاتمی با بیان اینکه تمام تلاش مسوُولان حفظ واحد‌های تولیدی موجود است و کمتر برای رفع دیگر موانع وقت پیدا می‌کنند، افزود: کارآفرینان نیز باید در رفتارهایشان اصلاحاتی انجام دهند و بدون ایراد نیستند.

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: باتوجه به وضعیت کنونی اقتصاد کشور توجه به وضعیت کارآفرینان برای رونق تولید ضروری است، زیرا تولید بدون توجه به کارآفرینان امکان پذیر نیست.

جهانبخش شکری، تهیه بانک اطلاعاتی کارآفرینان استان و ارتباط مستمر با آن‌ها و آموزش را مهم دانست و گفت: کارآفرینان، کارگران هستند که بیشتر از بقیه دغدغه و فشار روانی مالی و ... دارند.

او شناسایی مزیت‌های اقتصادی و معرفی آن‌ها به کارآفرینان را بااهمیت دانست و از بهره بالای بانکی در کشور انتقاد کرد.

شکری از اینکه دانشگاه‌ها نمی‌توانند کارآفرین پرورش دهند، انتقاد کرد .

 

 

انتهای پیام/د

رونق تولید بدون توجه به وضعیت کارآفرینان امکان پذیر نیست

برچسب ها: استانداری ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.