امیر زارعی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شرکت ما فعالیت خود را از آبان ۹۵ در حوزه خودروی متصل (Connected Car) از شاخههای اینترنت اشیاء آغاز کرد و هدف آن در اولین قدم دانگل اسکنر است که به نوعی دیاگ شخصی خودرو بوده و برای ارائه به بازار تولید و تجاریسازی کرده است. از بدو تاسیس، شرکت با انجام فعالیتهای پژوهشی در زمینه خودرو، بومیسازی و تولید قطعات الکترونیک و همچنین ایجاد زیرساختهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، دستاوردهای خود را توسعه داد و اکنون به سبدی از محصولات با مشتریان متنوع دست یافته است.
او گفت: محصولات الکترونیک شامل دانگل اسکنر، ردیاب، دانگل تلماتیک، محصولات نرم افزاری و سامانه مدیریت ناوگان (FMS) است. همچنین شرکت ما دارای گواهینامههای شرکت دانش بنیان به تائید معاونت علمی ریاست جمهوری، دارای گواهینامه احراز صلاحیت از شورای عالی انفورماتیک و مجوز فعالیت از نظام صنفی یارانهای است.
بیشتر بخوانید: ارائه تسهیلات لیزینگ برای مشتریان محصولات دانشبنیان
زارعی درباره دانگل اسکنر بیان کرد: دانگل اسکنر یک تجهیز الکترونیک است که در داخل خودرو به پورت OBD متصل میشود و امکان ارتباط و دسترسی به شبکه اطلاعات خودرو را فراهم میسازد. دانگل اسکنر، اطلاعات اخذ شده از زیرسیستمهای مختلف خودرو را از طریق بلوتوث و اپ اختصاصی در اختیار کاربر میگذارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: از جمله ویژگیهای این دانگل اسکنر آگاهی پیوسته از وضعیت فنی و سلامت خودرو، افزایش عمر و کاهش هزینههای نگهداری و تعمیر خودرو، خطایابی زیرسیستمهای خودرو با امکان پاک کردن خطاها، اطلاع دقیق از ایرادات خودرو برای انجام امور تعمیراتی خودرو و نمایش لحظهبهلحظه پارامترهای عملکردی و وضعیتی خودرو است.
او گفت: داشتن دانگل اسکنر را به دارندگان خودروی انژکتوری، تاکسیرانها، مکانیکها و امدادسیارها و واسطههای معاملات خودرو توصیه میکنم.
زارعی درباره ردیاب اظهار کرد: ردیاب یا اصطلاحاً ترکر (Tracker)، تجهیزی الکترونیک است که برای دسترسی به اطلاعات موقعیت مکانی یک وسیله نقلیه، شخص یا یک کالا، مورد استفاده قرار میگیرد. ترکر علاوه بر اطلاعات موقعیت مکانی (طول و عرض جغرافیایی)، برخی اطلاعات دیگر همچون سرعت وسیله، ارتفاع از سطح دریا و زمان ثبت موقعیت را هم برای کاربر ارسال میکند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به کارکردهای ردیاب (Tracker) بیان کرد: ترکر دو کاربرد شخصی و سازمانی دارد. از جمله کارکردهای شخصی آن، امکان ارائه موقعیت لحظهای و آخرین محل توقف خودرو، امکان تعریف برخی محدودیتها از جمله محدودیت سرعت یا تعریف محدوده تردد خودرو و اطلاعرسانی در صورت تخطی از محدودیتهای تعریف شده و قابلیت خاموش کردن ایمن خودرو از راه دور است.
بیشتر بخوانید: تولید ۱۲ مواد اولیه آبکاری در یک شرکت دانش بنیان
او ادامه داد: همچنین از کابردهای سازمانی آن، ارائه خدمات مندرج در کارکردهای شخصی برای یک دسته یا گروهی از خودروهای یک سازمان، قابلیت تنظیم هشدار برای وقوع شرایط تعریف شده مانند: کاهش سطح سوخت یا افزایش دما در کانتینر و غیره، امکان تعریف راننده یا رانندگان برای یک خودرو و احراز هویت راننده پیش از شروع حرکت و ارائه گزارشهای عملکردی ناوگان خودرویی مبتنی بر گروههای خودرویی یا رانندگان است.
زارعی عنوان کرد: دانگل تلماتیک ارائه کننده اطلاعات جامع و پیوستهای از خودرو در بسترهای اینترنت، کوتاه برد (BLE , WiFi , RF) و پیامک (SMS) است.
مدیر این شرکت دانش بنیان بیان کرد: سامانه مدیریت ناوگان یا FMS-Fleet Management System، سامانهای نرمافزاری با هدف کنترل و بهینهسازی عملکرد ناوگان خودرویی سازمانهاست که با کمک آن، امکان برقراری ارتباط دوسویه با ناوگان، آگاهیِ در لحظه از موقعیت و وضعیت خودروها، اطلاع از روال انجام ماموریتهای محوله و ارسال هشدارها و پیامهای ضروری به رانندگان فراهم میشود.
انتهای پیام/