به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، شفیعی فرماندار خوسف در جمع اهل علم و ادب، شعرا و اساتید دانشگاه شرکت کننده در این کارگاه از همکاری همه نهادهای فرهنگی در برپایی این برنامه استانی گفت: باید به برندهای شهرستان از جمله شاعر گرانقدر این دیار ابن حسام خوسفی، علمای بزرگ و محصولات استراتژیک منطقه مثل عناب و گل نرگس توجه بیشتری شود و در قالب کارگاهها، همایشها، مراسم و جشنوارهها در استان و کشور مطرح کرد.
او از مسئولان فرهنگی شهرستان و استان خواست با توجه به نبود دیوان ابن حسام در بازار، نسبت به تجدید چاپ دیوان این شاعر آیینی کشور اقدام تا در اختیار علاقمندان و یا به عنوان هدیه به میهمانان تقدیم شود.
«دانایی» مدیر آموزش و پرورش خوسف هم در این جمع با تقدیر از حضور سرگروهها و دبیران ادبیات شهرستانهای استان در این کارگاه گفت: ابن حسام شاعری است که باید بیشتر به نسل جدید شناسانده شود.
استاد "ناقوس" از شعرای استان هم با قرائت اشعاری حال و هوای خاصی به مراسم بخشید.
استاد " راشد محصل " که جزو سخنرانان کشوری کارگاه بود، ولی به دلیل نامناسب بودن وضعیت جسمانی نتوانسته بود حضور پیدا کند چند دقیقهای به صورت تلفنی با میهمانان صحبت کرد.
" بهنام فر " استاد دانشگاه بیرجند که از سخنرانان اصلی کارگاه بود با اشاره به زندگینامه و اشعار ابن حسام گفت: ابن حسام از شاعران آیینی کشور با داشتن شعرهای حماسی، ملی، دعا و برگرفته از فرهنگ اهل بیت و ایران، ادامه دهنده راه فردوسی است که به فردوسی ثانی شهرت یافته است.
او افزود: در شعرهایش غزلهایی آمده نوعی از شعرهای حافظ میباشد.
اجرای سرود توسط دانش آموزان دبستان برکت شهر خوسف، قرائت اشعار ابن حسام همراه با موسیقی سنتی (نی) و بازدید از مجموعه فرهنگی تفریحی ابن حسام و بافت تاریخی شهر خوسف از دیگر برنامهها بود.
انتهای پیام / ط ا