شکوفه اویار حسینی روانشناس و مشاور در گفتوگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چگونگی برقراری ارتباط مناسب با خانواده همسر اظهار کرد: در ایران دو نوع سبک ازدواج سنتی و غیر سنتی داریم.
وی با اشاره به تحقیقات انجام شده درباره تدوام این دو نوع ازدواج بیان کرد: ازدواجهای سنتی با رضایت خانوادهها و ازدواجهای غیرسنتی با تمایل دختر و پسر انجام میشود و اغلب سطح رضایت از ازدواجهای غیرسنتی با رضایت خانواده نسبت به ازدواجهای سنتی بدون تمایل دختر و پسر و ازدواج غیرسنتی بدون رضایت خانواده بالاتر است.
این روانشناس با بیان اینکه خانواده در ایران هویت فرد را تشکیل میدهد، گفت: پذیرش علاقه همسر به خانواده خود در کنار علاقه به همسر در زندگی مشترک و میزان خوشبختی زوجین نقش دارد، عروسهایی خوشبخت هستند که میگویند " من میدانم همسرم مادرش را دوست دارد، چون من را دوست دارد، مشکلی نیست".
اویارحسینی ادامه داد: رقیب عروسها در ابتدا مادرشوهر و بعد خواهرشوهر و رقیب دامادها پدرزن و برادر زن است.
وی با بیان اینکه دوران عقد یکی از دوران چالش برانگیز برای تازه عروس و دامادهاست، افزود: در این دوران زوجین رسما زن و شوهر هستند، اما همچنان با خانوادههای خود زندگی میکنند، چالشهایی در این دوران اتفاق میافتد و تقابل نقشی شکل میگیرد.
این روانشناس ادامه داد: زوجین اگر در دوران عقد مهارتهایی را ببینند، به "ما مشترک" خود میرسند، لذا نباید دائم تکرار کنند " من و خانواده ام" و " تو خانواده ات" چراکه در این حالت طعم خوشبختی در زندگی را احساس میکنند.
اویارحسینی اضافه کرد: نکته مهمی که زوجین باید توجه کنند آن است که زمانی که یکی از طرفین از خانواده همسر خود ناراحت میشود، همسرش بگوید " میدانم از خانواده ام ناراحت هستی، اما خانواده ام هستند و نمیتوانم کاری کنم" با بیان این جمله ضمن اینکه همسر خود را درک کرده به او میفهماند که باید خانواده اش را بپذیرد.
بیشتر بخوانید: چگونه زوجین خشم خود را کنترل کنند؟
وی اضافه کرد: زوجین باید بدانند دوران عقد گذار است ،همچنین اگر دامادها با پدرزن و عروسها با مادرشوهر ارتباط موثر برقرار کنند تأثیر در زندگی مشترکشان دارد، به عنوان مثال نظرات آنها را در مسائل مختلف جویا شوند، از همسرشان درباره علایق خانواده اش بپرسند و براساس آن هدیه تهیه کنند، چراکه این موضوع میتواند تأثیر مثبت در زندگیشان داشته باشد.
این روانشناس خاطرنشان کرد: خانواده زوجین زمانی که شبیه به هم باشند میزان چالشها کمتر خواهد شد و اگر اختلافات فرهنگی بین دو خانواده بالاست باید پذیرش تفاوتها به همان میزان بالا رود، همچنین فراگیری مهارتهای حل مسئله به زوجین برای حل تعارضاتشان و تابآوری آنها در زندگی کمک میکند.
انتهای پیام/
مگه چکار کردن برام که عروسی بگیرم
من ک خیر ندیدم از زندگیم
مجبورم صبر کنم اونا اول شوهر کنن
به امید روزی که همه ی جوانان دم بخت این مرز و بوم به این آرزوی دست نیافتنی و بسیار شیرین نائل گردند.
فکر کنم این ۱۳ روز بی اینترنت کار دست روانشناس داده خواسته یه چیز گفته باشه
بویژه مادر شوهرا ک انگار عروس باید طبق سبک و روش که اون زندگی کرده زندگی کنه زندگی کوفت میکنن
این بنده خدا شغلش کارمند بانک بود
فقط یه بارش رو گفته بودن بیا کمک کارگرهای ما دیوار خراب کن اون خلم رفته بود مثل یه اسب ازش سو استفاده می کردن
واقعا بعضی ها زن ذلیلی بد بختشون میکنه
درست میگه
چگونه با بنزین ۳هزار تومنی ارتباط برقرار کنیم
با قطع اینترنت.
چن تا مثلا؟؟؟؟
من چرا نمیبینم؟؟؟
آلمان بنز۲۰۱۹ با صندلیهای ماساژور و موتور ۸ سیلندر مایباخ ساخته و باشگاه خبرنگاران در حال تثبیت رابطه خانواده ها با خواهر شوهر و مادر شوهر و خواهر زن و مادر زن است....
زن می خواد چرا کسی جوابش را نمی ده
حیف خون حیض نیست مراقب حرف زدنت باش به خون حیض برمی خوره
ای بدبختی
نگی اینجوری بده
اما میدانیم که بسیاری از خانواده ها زیر بار مشکلات اقتصادی و ضعف های اقتصادی باعث بروز و ظهور اختلاف فرهنگ ها شده و چقدر جامعه را عقب نگه داشته! و همین موضوع باعث جدایی دل ها ، پاشیدن روابط خانوادگی و جدایی زوجین که در نهایت هزاران مشکل فراوان اجتماعی شده است.
ای کاش مسئولین بی عرضه هیچ وقت وجود نداشتند که باعث به وجود آمدن تمام این مشکلات هستند.
این گفتم بعدا هم به دردت می خوره
همه رو جمع نبندید
اینا واسه زمانی بود که یه کیسه برنج رو میدادن ۱۰ هزار تومان
ن الان که شده ۱۰۰ هزار
من دختری رو که دوس داشتم بخاطر گرونی و نبود شغل ثابت
نتونستم بگیرم ایشالله که خوشبخت بشه هرجا که هست
داغ دلمون رو هم تازه کردی ادمین جان
توی این کشور شنا ها گند همچی رو درآوردین واقعاا!!