به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، محمد قوسی قائممقام کمیته امداد استان سمنان گفت: این اقدام در راستای محرومیتزدایی و جلوگیری از فقر تغذیهای و به منظور تامین حداقل نیاز غذایی کودکان نیازمند زیر ۶ سال استان که سرپرستان آنها توانایی مالی کافی را ندارند ایجاد شده است.
او بابیان اینکه مادران شیرده تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان نیز از سبد غذایی بهرهمند شدند، افزود: در کمیته امداد تلاش شده تا برای جلوگیری از سوءتغذیه کودکان و بهبود درمان آنان نگاه به این مادران نیز در اولویت قرار دارد تا از سوءتغذیه احتمالی کودکان جلوگیری شود.
قائممقام کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه میانگین دریافتی هر کودک مبتلابه سوءتغذیه در استان ماهانه ۹۵ هزار تومان است، ادامه داد: در هشت ماهه سال جاری ۱۲ هزارو ۷۰۰ بسته غذایی بین این کودکان توزیع شده است.
قوسی بابیان اینکه یک هزار و ۶۱۵ کودک مبتلابه سوء تغذیه استان از سبد غذایی در سال جاری بهرهمند شدند، ابراز داشت: این اقدام در راستای محرومیتزدایی و جلوگیری از فقر و تغذیه به منظور تامین حداقل نیاز غذایی کودکان نیازمند زیر ۶ سال استان که سرپرستان آنها توانایی مالی کافی را ندارند ایجاد شده است.
او بابیان اینکه برای جلوگیری از سوء تغذیه کودکان در بازه زمانی ۶ماهه کودکان تحت حمایت این نهاد مورد پایش قرار میگیرند بیان کرد: کلاس و کارگاههای آموزشی و طرحهای پیشگیری برای این افراد برگزار میشود تا این موارد بیماری را به حداقل کاهش دهیم.
قائممقام کمیته امداد سمنان با اشاره به اینکه سبد غذایی ویژه کودکان زیر پنج سال دچار سوء تغذیه شامل حبوبات، لبنیات، برنج، روغن، گوشت مرغ و ماهی است، گفت: زمینه مشارکت خیران برای کمک به بهبود تغذیه کودکان زیر پنج سال نیز فراهم است و خیران میتوانند با حمایت از طرح همسفره در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رفع سوء تغذیه کودکان زیرپنج سال مشارکت کنند.
قوسی ضمن اشاره به ۳۶۰ مددجو دارای بیماری صعبالعلاج، سرطانی و خاص که ماهانه هزینههای درمانی زیادی دارند تصریح کرد: اگرچه حمایتهای کمیته امداد تا حدودی به بهبود وضعیت آنان کمک میکند، اما ورود خیران و نیکوکاران میتواند آلامی بر درد این عزیزان باشد.
انتهای پیام / م